Fatma sonuçtan hiç memnun değil

13 Aralık 2023 15:10

Hepsiburada'dan Tefal Titanyum 6x İndüksiyon Tabanlı Tava - 32 cm tava siparişi verdim. (Sipariş No: 396 634 919) Ancak kusurlu ürün gönderildi. Hepsiburada ile iletişime geçtiğimde değişim garantisi vermiyorlar. Fakat ben Kasım kampanyasından kart puanı ve Hepsipay puanlarımı kullanarak alışveriş yapmıştım; iade edince de mağdur olacağım. Bu kadar bedel ödeyip kusurlu veya defolu ürüne sahip olmak istemiyorum. Müşteri memnuniyetini ön planda tuttuğunuzu düşünerek, ürünümün değiştirilmesini ve mağduriyetimin giderilmesini rica ediyorum.

13 Aralık 2023 17:44 (Şikayetten 2 saat sonra)

14 Aralık 2023 17:51

Değerli Müşterimiz, Şikayetvar.com web sitesinde paylaşmış olduğunuz konu ile ilgili Groupe SEB Müşteri İletişim Merkezi olarak sizinle iletişim kurmak istedik. Sitede belirtilen mevcut iletişim bilgilerinizden sizlere ulaşamadık. Konu ile ilgili detaylı bilgi almak ve size yardımcı olmak istiyoruz. Saygılarımızla, Groupe SEB Müşteri İletişim Merkezi

15 Aralık 2023 14:02
Tefal 6x Defolu Ürün Gönderimi

Tefal ile iletişime geçtim. 14 gün iade süresi dolduğu için işlem gerçekleştiremiyoruz denildi. Hepsiburada ile iletişime geçtiğimde (14 Gün süre içerisinde) değişim talep ettim firmanın değişimi kapattığını, ilerleyen günlerde açabileceğini ve ayrıca 14 gün geçse de ürünün garanti kapsamına gireceği için işlem gerçekleştirebileceğini söyledi. Nitekim 14 gün sonunda Hepsiburada ile iletişime geçtim; iade/değişim talebimi onayladı ancak değişim garantisi vermedi ve bende değişim garantisi olmadığı için iade/değişim işlemini iptal ettim. Sonuç olarak; Tefal bile isteye 1427,92 TL'YE 6X diye aldığım 32 cm tavamı, orijinal kutusu olmadan (normalde 6X ler silikonla yapıştırılmış sağlam kutuda gönderiliyor) incecik bir kutuda, tek kat patpata sararak gönderdi. Hiçbir çözümde de bulunmadı!

15 Aralık 2023 17:46

Sayın Site Yetkilileri, Yukarıda bilgisi bulunan tüketicimize prosedürler gereğince bilgilendirme yapılmıştır. Ancak kendisine ilettiğimiz bilgi dışında farklı bir işlem uygulanamamaktadır. Bilgilerinize sunar, iyi çalışmalar dileriz. Saygılarımızla, Groupe SEB Müşteri İletişim Merkezi

21 Aralık 2023 09:10

Kopyala yapıştır cevap ları. Müşteri memnuniyeti hikaye. Hepsiburada yorumlarında herkese defolu ürün gönderdiğiniz fotoğrafları ile ispatlanmış bu kadar tesadüf olabilir mi? Tek şikayetçi ben değilim.

Ahmet sonuçtan hiç memnun değil

Ahmet
24 Kasım 2023 12:29
Tefal Ayıplı Ürünü Değiştirmiyor
Çiğdem sonuçtan hiç memnun değil

Tefal Tava Kısa Sürede Bozuldu, Garanti İşlemi Belirsizliği

Çiğdem
22 Ekim 2025 04:36
Semiha sonuçtan çok memnun

Semiha
19 Ağustos 2024 09:53
"Tefal markasına teşekkür ederim"
Aynur sonuçtan memnun

Aynur
22 Şubat 2025 18:54
"Sorunum çözüldü teşekkürler. Ama kendileri çözüm sunmadılar, ben ısrarcı olduğum için bu çözüm sunuldu. İş bu noktaya varmamalıydı. Böyle güçlü firmalar ufak tefek şeylerle itibar kaybetmemeli. Ben müşteri olarak ufak tefek şeylere tenezzül edebilirim, ama marka edemez"

Merve
30 Ekim 2025 23:36