TEB Kart İptal Taahhüt Bedeli

09 Mart 2024 13:09

TEB den ticari kredi kartımı 01/03/2024 tarihinde bir yıllık aidat bedeli yansıtılmadan kart iptali yaptırdım. Yalnızca kart aidatı değil ticari kart sözde doğru düzgün taksit yok olanlarda kısıtlandı. Banka olarak hizmetleri kötüleşti geriye yönelik ek hizmet bedeli talep ediliyor. Onun için kartımı kapattım fakat CepteTeb uygulamasına girdiğimde 02/03/2024 tarihinde kart iptal taahhüt bedeli altında 137,5 TL bakiye yansıtılmış yazık ya kullansak bir dert sınız kullanmasak bir başka dert sınız. Ne sözleşmesi kart kullanılır istenmezse iptal olur kendinize gelir kapısı elde edip kazandığınızı mı sanıyorsunuz. Bu haksızlığın giderilmesini son kez sizden talep ediyorum.

09 Mart 2024 13:18 (Şikayetten 9 dakika sonra)

Değerli Müşterimiz, sikayetvar.com sitesine ilettiğiniz mesajınız Bankamıza ulaşmış olup, en kısa sürede tarafınıza bilgi verilecektir. Saygılarımızla, TEB

12 Mart 2024 10:11

Banka tarafıma mail olarak 11/03/2024 tarihinde "Bizimle iletişime geçtiğiniz için teşekkür ederiz. İtirazınız 3165230 referans numarası ile işleme alınmış olup, en kısa zamanda tarafınıza geri dönüş yapılacaktır. Sizlere daha iyi hizmet sunabilmek için Bankamız ürün ve hizmetleriyle ilgili her türlü bildiriminizi bizimle paylaşmaya devam etmenizi rica ederiz. Çalışmalarınızda başarılar, sağlıklı ve mutlu günler dileriz." maili gönderdi. Ya uzatmaya gerek yok. Ya alınan ücreti iptal edersin ya da iptal etmessin. Sizden bilanço istemedik veya bilançodaki bir hatayı soylemedik. Uzatmaya gerek yok. Gereksiz işlemlerle işi uzatmayın...

12 Mart 2024 12:14

Banka bugün tarafıma tekrar bu maili atıp olayı olumsuz sonuclandırdı. Ne diyelim. "Bizimle iletişime geçtiğiniz için teşekkür ederiz. Kredi Kartı iptal taahhüt bedeli iade talebiniz 08.05.2023 tarihli taahhüdünüz sebebiyle olumlu sonuçlandırılamamıştır. İyi günler dileriz. Sizlere daha iyi hizmet sunabilmemiz için Bankamız ürün ve hizmetleri ile ilgili her türlü bildiriminizi bizimle paylaşmaya devam etmenizi rica ederiz. Saygılarımızla, Türk Ekonomi Bankası a. Ş." demek ki arkadaşların haksız kazanç için sığındıkları yerleri var. Kredi kartına taahhüt sözleşmesi çok ilginç. Merak etmesinler müşteri kayıpları hat safhada farkındalarmı bilmiyorum bu da kötü bir reklam oldu. Bankadaki tüm ilişkimi sonlandırıp hiç olmazsa müşteriyi kaz değil de müşteri olarak görecek nasılsa bankalar mevcut.

Atilla sonuçtan hiç memnun değil

Atilla
05 Eylül 2023 11:16
Özgecan sonuçtan çok memnun

Özgecan
08 Aralık 2023 12:23
"İlginiz ve desteğiniz için teşekkür ederim, çözüm sağlayacağınızdan hiç kuşkum yoktu."

Hülya
07 Ağustos 2024 18:50