Erkan sonuçtan çok memnun

TEB Bankası'ndan Gelen Anlamsız Telefon Araması

Erkan
14 Kasım 2024 19:13

+90 (552*********66 numaralı telefondan 14 Kasım 2024 tarihinde saat 17.31'de şahsıma ait cep telefonundan TEB Bankası'ndan aradığını söyleyen bir bayan, ismimi hitap ederek benimle konuşmak istediğini belirtti. Uzun uzun konuşup ismimi söyleyip benimle konuşmak istediğini tekrar etti. Ben de ismimi söyleyince 'evet evet' diye 3 belki 5 defa tekrar ettim. Fakat telefondaki bayan da bana 'evet evet' deyip, sanki tanışıklığımız varmış gibi trip atarcasına beni gereksiz yere arayıp telefonu suratıma kapattı. Neden arıyorsunuz o zaman? İnsanları meşgul ediyorsunuz. Eğer bu numara gerçekten de TEB Bankası'na aitse, ilgili kişinin çalıştığı kurumda araştırılıp kurum tarafından gereğinin yapılmasını istiyorum. Kimse tanımadığı birine bu şekilde davranamaz. Siz kendiniz arıyorsunuz ve trip atarcasına suratıma 'evet evet' deyip kapatıyorsunuz.

14 Kasım 2024 19:20 (Şikayetten 7 dakika sonra)

Değerli Müşterimiz, sikayetvar.com sitesine ilettiğiniz mesajınız Bankamıza ulaşmış olup, en kısa sürede tarafınıza bilgi verilecektir. Saygılarımızla, TEB

TEB Bankası'ndan Ani Hesap Blokesi Ve İletişim Sorunları

İrfan
15 Kasım 2024 20:02
Ayse sonuçtan hiç memnun değil

Ayse
16 Ağustos 2024 10:37
Uğur sonuçtan hiç memnun değil

Uğur
13 Ocak 2025 16:13