Nisa sonuçtan hiç memnun değil

Sürat Kargo Marmara Ereğlisi'nden Avcılara Giden Sağlam Ürünümü Parçaladı!

17 Ekim 2023 22:09

17 Ekim 2023 18:34

Dolap satış sitesinden sattığım Vestel semaver m. Ereğlisindeki Sürat Kargo'dan avcılardaki müşterime ( 1 saatlik yol) paramparça olarak teslim edildi, buradan yazmama rağmen Sürat Kargo bir kez aradı, şubeye semaverle gidin hasar tespit tutanağı tutturup ürünü oraya bırakın dediler! Gittim Ereğli Şb... Müdürü funda Hanım bana daha önce tutanak tuttum diye oyalayan şahıs tutanak tutmayı ve ürünü almayı reddetti! Paylaştığım foto müşterimin iade sebebini iletmek için çektiği fotodur ve dolap sitesini iade için bilgilendirdiği dolabın mesaj sayfasıdır! Dolayısıyla Sürat Kargo kesinlikle ilgilenmiyor, ilgili olsalar m. Ereğlisi müdürü funda hanım at koşturmazdı! Funda Hanım 4 aydır merkezden haber bekliyorum diye beni oyaladı, ben üstüne düşünce red cevabı geldi dedi, merkezi aradığımda merkez funda Hanım ın hiçbir işlem yapmadığını söyledi!

Ek
17 Ekim 2023 14:04

Sürat Kargo parçalayarak teslim ettiği ürünüm için 4 aydır mücadele veriyorum, Marmara ereğlisi Sürat Kargo müdürü funda Hanım hasar tespit tutanağı oluşturup gönderdim diyerek 4 aydır oyalayarak, göndermediği ortaya çıktı! Müşteri ürünü açıp parçalandığını görünce hemen foto çekip dolap sitesine iade sebebi olarak fotoları koyuyor, PTT ile iade ediyor, neymiş PTT hasarlı kağıdı yokmuşmuş! Alıcı PTT ye vermeden önce kırılmış halde dolap sitesinde nasıl yayınlıyor, PTT ye verdikten sonra foto çekemeyeceğine göre...

17 Ekim 2023 12:55

Sürat Kargo merkezden arayıp ürünü SB ye götürüp hasar tutanağı tutturun denmesine rağmen, beni 4 aydır oyalayan Şb... Müdürü funda Hanım işlem yapamayanı belirtti! Beni 4 aydır oyalayan funda hanımdan şikayetçiyim!

18 Ekim 2023 12:14 (Şikayetten 14 saat sonra)
20 Ekim 2023 11:50

Sürat Kargo! Hala sonuç bekliyorum! Bir kez aradınız, aradığınız için teşekkür etmiştim teşekkürümü geri alıyorum! Sürat Kargo değil felaket kargo olarak değiştirin isminizi! Sabrımın sonunda Tüketici Hakem Heyeti'ne gidilecek!

21 Ekim 2023 08:53

Sürat ( yalan kargo) kargodan hala sonuç bekliyorum! Buradaki şikayetlere baktığımda, hiçbir soruna çözüm getirilmiyor! Yalan kargodan sakız göndermem artık

Stephanie sonuçtan hiç memnun değil

Sürat Kargo'dan 14.480 TL Alacak Ödenmedi, Açıklama Ve Ödeme Talebi

Stephanie
27 Nisan 16:13
Damla sonuçtan hiç memnun değil

Sürat Kargo Şubesinde Kapanış Saatinde Kargo Kesilmek İstendiğinde Çalışanın Kaba Davranışı

24 Mart 11:08
Zahide sonuçtan hiç memnun değil

26 Eylül 2025 19:24
Tüm Sürat Kargo Şube Şikayetlerini Gör