Aynur sonuçtan hiç memnun değil

12 Aralık 2023 11:30

Dolap uygulamasından satın aldığım ürünü 2 hafta olacak, Esenyurt aktarmada bekliyor. Sürekli müşteri hizmetlerini arıyorum; 'Üst birimlerimize ilettik' diyorlar, kayıt oluşturuyorlar ancak ne arayan var ne soran. Çocuğuma aldığım bir kostümdü ve her gün bana soruyor. Şu anda buraya yazarken aynı zamanda Genel Müdürlüğü arıyorum, 11 dakika olmuş ama açan yok. Esenyurt aktarma zaten açmıyor, 10 gün dolunca 'kayboldu' olarak işleme alacaklarını söylüyorlar. Ben kargomu istiyorum, istemiyorum ki kaybolmuş olsun. Pahalıya satılan bir ürünü uygun fiyata aldım, bir daha alamayabilirim ve 4 yaşındaki kızıma bunu anlatamam. Durumu gerçekten üzücü buluyorum ve 'Yazıklar olsun' diyorum. Kargomu istiyorum ve bu kadar sorumsuzluk karşısında nereye başvurması gerekiyorsa başvuracağım.

15 Aralık 2023 02:54

Sürat Kargo ile alıcısı olduğum kargom Esenyurt aktarmada ürün kargolanalı tam 15 gün oldu bu siteye yazınca geri dönüş sağlandı ve aslında Esenyurt aktarmaya hiç gitmediği İkitelli'den araca yüklenmediği ve İkitelli'de paket açılmadan X-Ray cihazlarıyla içeriğinden urunu bugün veya yarin bulunup bana geri dönüş sağlanacağı söylendi sonrasında değerlendirme ve teşekkür mesajı başlığı altında değerlendirmem için siteye yönlendirdiler sonramı sonrası yok sadece bu ne arandım ne bir mail ne bir mesaj sadece değerlendirmem içinmiş daha ne olsun değil mi surat ayıbını ayıpla kapatıyorsun o kadar sinirliyimki 4 yaşındaki kızımın gözündeki tek damlanın yükü olsun üstünde tek bir şey rica ettim aldığım ürün kızıma peruk ve sevdiği kahramanın kostümüydü kızım bu kargoyu sabırsızlıkla bekliyordu özellikle kayıp ilanı açılmasın kargom bulunsun istedim aradınız üstünden 3 gün geçti ben aradım sonuç yok kızım bana her kostümünü sorduğunda bende üşenmeden şikayet sitesine yazacağım beraber paylaşacağız bu durumu sonrası da benim Tüketici Hakem Heyeti'ne gitmem dilekçe yazmam ne gerekiyorsa yapmam olacaktır acilen bana olumlu dönüş sağlanmasını istiyorum

Ek
12 Aralık 2023 14:42 (Şikayetten 3 saat sonra)
12 Aralık 2023 16:33

İçerik

12 Aralık 2023 16:54

Şu an tam anlamıyla teşekkür edeceğim bir durum yok sonuçlanınca elbette teşekkürlerimi sunacağım şu anlık benim teşekkürüm beni arayan temsilciye

14 Aralık 2023 01:52

Sizden dönüş bekliyorum hatırlatma mesajıdır kızım 4 yaşında aldığım günden beri soruyor artık anlatmakta zorlanıyorum kargomu istiyorum sadece benim satın aldığım ve Sürat Kargo'yla kargolanan ama bir türlü gelemeyen kargomu lütfen hatanızı telafi edin kayboldu kaydı girilsin istemiyorum

25 Eylül 2023 13:27
Ayşegül sonuçtan hiç memnun değil

Ayşegül
07 Ağustos 2023 11:55
Sürat Kargo'dan Şikayetçiyim. Kargom 10 Gün Oldu Elime Geçmedi!

21 Temmuz 2023 00:26
Sürat Kargo Kargomu Kaybedildi Ve Sisteme Teslim Edildi Diye Girildi
Sürat Kargo Kargomu Kaybedildi Ve Sisteme Teslim Edildi Diye Girildi

22 Eylül 2023 21:59

08 Kasım 2024 18:35
Sürat Kargo Kayıp Ürün Ve İletişim Sorunu: Mağduriyetin Giderilmesini İstiyorum!

Sürat Kargo Kategorileri