Ahmet sonuçtan hiç memnun değil

30 Nisan 2024 21:47

Merhabalar, bu akşam saat 20:15 civarında Şok marketten Golf marka dondurma aldık. Eve geldiğimizde fark ettim ki üründe aşırı buzlanma var ve son kullanma tarihi yazan yere kasıtlı olarak silinti yapılmış. Büyük ihtimalle son kullanma tarihi geçmiş bir ürün satılmış. Sabah ilk iş olarak diğer ürünleri de kontrol edeceğim. Ayrıca, dondurma ağzımızda acımtırak bir tat bıraktı. Kutuyu ve fişi saklayacağız ve gerekli yerlere şikayetlerimizi ileteceğiz.

30 Nisan 2024 22:07 (Şikayetten 20 dakika sonra)

Merhaba Değerli Müşterimiz, Size yardımcı olabilmemiz için bizimle; ziyaret ettiğiniz mağazanın açık adresini, ürün adını, son tüketim tarihini, parti numarasını, ürünün üretici firmasını ve fiş numarasını paylaşmanızı rica ederiz. İyi günler dileriz.

02 Mayıs 2024 14:16
sok-market-son-kullanim-tarifi-gecmis-golf-dondurma-2.jpg
sok-market-son-kullanim-tarifi-gecmis-golf-dondurma-1.jpg

Selamlar kutuda son tüketim tarihi parti numarası ne varsa silinmiş belirli bir kısmı, kasıtlı yapıldığı belli hadi biri silindi diğeridemi silindi. Sok 10934 Mardin sosyal onay kodu :110538

02 Mayıs 2024 14:38

02 Mayıs 2024 14:39

Hocam görsel iletiyoruz ya mağazayı da yazıyoruz. Mardin artuklu sosyal bilimler lisesi yanı Şok market. Her şeyi görsel olarak ilettim zaten. Dekontu da attım okumadan bakmadan cevap veriyorsunuz

02 Mayıs 2024 15:04

Değerli Müşterimiz, Şikayetvar sisteminde yapılan güncellemeler sebebiyle yüklemiş olduğunuz görselleri görüntüleyememekteyiz. Size yardımcı olabilmemiz için ilgili bilgileri yazıyla bizlere iletmenizi rica ederiz. İyi Günler Dileriz.

02 Mayıs 2024 15:11

Golf gourmet Bursa şeftalisi karadur kavun Mardin artuklu sosyal bilimler lisesi yanı Şok market. Sok 10934 Mardin sosyal onay kodu: 110538 kutuda son kullanım tarifi v. S. Tüm bilgiler silinmiş zaten foto attım olmuyorsa foto için link atayım

02 Mayıs 2024 15:39

Değerli müşterimiz, şikayetiniz ilgili birimlerimize iletilmiştir. Teşekkür ederiz.

Gülcan sonuçtan hiç memnun değil

01 Ağustos 2023 20:16
Şok Market Bozuk Dondurma Yolladı

23 Ağustos 2024 19:43

03 Temmuz 2023 23:38
Pınar sonuçtan hiç memnun değil

24 Kasım 2023 21:59
Şok Marketler Son Kullanma Tarihi Geçmiş Ürün
Devrim sonuçtan hiç memnun değil

25 Nisan 2025 23:14

Şok Marketler Kategorileri