Mustafa sonuçtan memnun

Siemens Grubu Kusurlu Ürününün Arkasın Da Durmuyor!

12 Ocak 2024 15:26

21.07.2023 tarihinde Siemens WM14XEH1TR model numaralı tam otomatik çamaşır makinesi satın aldım. Yeni nesil olan bu çamaşır makinesini tercih etmemdeki en büyük nedenlerden biri, sessiz ve gürültüsüz çalışmasıydı. Makine geldi ve kurulumu yapıldı. Aradan 2-3 ay geçti ve makinenin çok sesli çalıştığını, sıkma yaparken tamburun sağa sola vurduğunu fark ettim. Müşteri hizmetlerini aradım ve eve teknik servis geldi. Kontrollerini yaptılar. Sorun olmadığını ve bu sesin içinde az çamaşır olduğunda olabileceğini söyleyerek ayrıldılar. Teknik servisin bu cevabı beni tatmin etmedi ve ben de Siemens'in yetkili servisini 444 66 88 numarasını arayarak konuyu ilettim. İncelemek için benden video istediler. İstedikleri videoyu 11.12.2023 tarihinde c****@bshg.com mail adresine ilettim. Bu makineyi satın alırken özellikle sordum; içinde tek parça da yıkayabilir miyim, isterseniz ağzına kadar da doldurabilir miyim diye. Ağzına kadar doldurmaktan kastım, tamburun içinde yarısına kadar doldurmaktı. Makine, 10 kg yıkama kapasitesine ve 1400 devir sıkma hızına sahip olup, sıkma devrini genellikle 1200'de kullanıyorum. Haftada bir ya da 10-12 günde bir, bazı haftalar iki defa kullanılıyor. Yıkama ve sıkma yaparken çıkan çalışma sesi normal değil. Siemens markasının eski kalitesi ve sağlamlığı kalmamış. Bilgilerinize sunarım.

12 Ocak 2024 15:32 (Şikayetten 5 dakika sonra)

Bünyamin sonuçtan hiç memnun değil

Gürültülü Siemens Çamaşır Makinesi

28 Aralık 2023 16:47
Neşe sonuçtan çok memnun

10 Ağustos 2025 13:31
"Genel müdürlükten Tülin Hanım'la görüşmem sonucu sorunumuz ivedilikle çözüldü. Kendisinin anlayışı, açıklayıcı yardımları için teşekkür ederim"
Büşra sonuçtan hiç memnun değil

Siemens Çamaşır Makinesi: Çözülmeyen Ses Problemi

27 Ocak 2025 12:07
Hafize sonuçtan hiç memnun değil

Siemens Çamaşır Makinesinde Erken Parça Arızası Ve Kalite Düşüşü Hayal Kırıklığı Yarattı

04 Ekim 2025 14:38

Siemens Ev Aletleri Kategorileri