Schafer Elektronik Ürün Faciası

12 Ocak 2024 13:21

Geçen sene A101 den aldığım Schafer marka saç kurutma makinesini, her zamanki gibi kullanmak üzere prize taktım ve kurutma işlemine başladım. Tam bu sırada makineden yanık kokusu geldi ve ateş çıktı. Neredeyse beni elektrik çarpmak üzereydi. Hem prizimiz yandı hem elim çarpılma etkisinden dolayı hasar gördü. Bu şikayetimle ilgilenmediler. Sürekli müşteri hizmetlerine bağlanıp telefon yüzüme kapanıyor. Yaşadığım bu maddi manevi zarar marka tarafından karşılanmadığı gibi üstüne bir geçmiş olsun bile denilmedi. Markadan şikayetçiyim. Ürününe sahip çıkmaz ve gerekeni yapmazlarsa Tüketici Hakem Heyeti'ne şikayet edeceğim. Ben yaşadığım olayın şoku ve korkusunu atlatamamışken bir de markanın vurdumduymazlığıyla uğraşıyorum. Yaşadığım bu maddi manevi hasarı nasıl telafi edeceksiniz? Ya bana bir şey olsaydı? O zaman mı!

12 Ocak 2024 16:37 (Şikayetten 3 saat sonra)

Değerli Müşterimiz , Öncelikle markamıza gösterdiğiniz ilginin yansıması olarak tarafımıza geribildirimde bulunduğunuz için teşekkürlerimizi sunarız. Bizi tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz. Schafer Müşteri Deneyimi Ekibi.

Burak
Burak

Müşterinin suratına telefon kapatmayı çok iyi bilirler

Merve
09 Kasım 2023 21:06
Miraç sonuçtan çok memnun

Miraç
03 Eylül 2024 17:34
"Tamir edecekler. Teşekkürler..."
Nedim sonuçtan hiç memnun değil

Nedim
21 Eylül 2023 21:50