Ozgur sonuçtan hiç memnun değil

27 Aralık 2024 09:58

28.11.2024 tarihinde Maltepe Carrefour Samsung yetkili bayisinden aldığımız DW60DG540FSR model 9290343-3020135 sipariş numaralı bulaşık makinemiz, bulaşıklarımızı yıkamamaktadır. Durum böyle olunca servis çağırdık fakat servis makineyi 1 dakika çalıştırıp makinenin çalıştığını, dolayısıyla yapacakları bir şey olmadığını belirttiler. Evet, makine çalışıyor ama maksadı olan bulaşıkları yıkamıyordu. Bu durumu da anlattık, karşılık bulamadık. Bize deterjandan olduğunu söylediler ama bir önceki makinemizde de aynı marka deterjanı kullanıp yüksek verim alıyorduk. Makinenin kısa program, uzun program, değişik deterjan, tuz takviyesi, parlatıcı takviyesi dahil olmak üzere her türlü kombinasyonu denememize rağmen sonuç, ekte fotoğraflarda belirttiğim gibi çıktı. Bayi ve servise bu durumu açıkça anlatmamıza, telefonda Samsung yetkililerine durumu açıklamamıza rağmen hiçbir sonuç elde edemedik. Yeni, sıfır aldığımız makine işlevini yerine getiremiyor ve firma yapabilecekleri bir şeyin olmadığını söylüyor. Bu durumda kimseye Samsung markasını öneremem, zira sıfır makinede yaşadığımız sorun ortada.

01 Ocak 2025 09:48

Bu şikayetimin üstüne defalarca arandım ve makineme bulaşıkları doğru yerleştiremediğimiz ve makineye bulaşıkları yerleştirmeden önce akıtmamız gerektiği! Bilgisi verildi. Halbuki biz bir önceki eski makinemizde de aynı şekilde yerleştirmekle beraber bu makinemizde akıtma işlemi yapıyoruz. Bayi bize makineyi satarken asla akıtmamamız gerektiğinizde söyledi. Lakin sonuç eski Arçelik makinemizin yanına bile yanaşmıyor.

Ahmet sonuçtan çok memnun

Ahmet
18 Mayıs 2025 01:26
Sultan sonuçtan çok memnun

Sultan
01 Şubat 2025 05:36
"Samsung tan C*** bey yardımcı oldu. Bulaşık makinesi iade edildi. Şimdi farklı bir markadan bulaşık makinesi aldım ve bulaşıklar tertemiz. Bu modelinizin hatalı üretildiğini düşünüyorum. Samsung a çözüm odaklı yaklaşımı ve ilgisi için teşekkür ederim."
Özgür sonucu yetersiz buldu

Samsung Marka Ürünlerden Kaçının

Özgür
02 Ağustos 2023 17:13
Buse sonuçtan hiç memnun değil

02 Haziran 2025 15:48
bulasik-makinesi-temizlemiyor-servis-cozum-sunmuyor-4.jpg