Yeni Aldığım Samsung TV Kusurlu Ve Mallarına Sahip Çıkmıyorlar

11 Haziran 2024 16:45

Model Kodu UE65CU8500UXTK olan 165 ekran Samsung TV aldım. Ürünün faturası 2023 Kasım ayında kesildi. Lakin ürünün kurulumu ve garanti başlama tarihi Nisan 2024 döneminde yapıldı. Velhasıl şu an kurulum yapılalı 1 buçuk ay olmuş oluyor. Ve televizyonu bu 1 buçuk aylık dönemde belki sadece 10 kere açıp kapatmışımdır aktif olarak. Sonuç itibariyle TV ekranında aşırı derece titremeler ve renk kaymaları mevcut bu süreçte müşteri hizmetlerini aradım, onlar da benim televizyona bağlı olan bir harici cihaz olup olmadığını sordular. Ben de Superonline'ın TV+ cihazına bağlı olduğunu söyledim. Rica ettiler, bu cihazın televizyonla olan bağlantısının kesilip tekrardan denememin gerektiğini söylediler. Ben de TV+ Box'ının TV ile olan bağlantısını kopardım ve tekrar denediğimde televizyonda aynı hatalar yine mevcuttu. Aşırı derecede titreme, ekran git-gel yapması, renk kayması, anlık renk değişimleri ve televizyonun kumandasında ana menüde aşırı derecede kasmalar mevcut. Buna istinaden yine Samsung müşteri hizmetlerini dinledim ve Superonline müşteri hizmetlerine bağlanıp TV+ Box'ın değişimini talep ettim. Adamlar eve geldi, çok güzel bir şekilde TV+ cihazını değiştirdiler. Beni kırmadılar ama ürünün kesinlikle TV+ Box kaynaklı değil televizyondan kaynaklı olduğunu söylediler çünkü aynı olayın bir farklı müşteri de yine benim yaşadığım şehirde başlarına geldiğini söylediler. Ama buna rağmen TV+ cihazını değiştirdiler ve nitekim değişim olmasına rağmen televizyonda herhangi bir düzelme olmadı. Buna istinaden tekrardan müşteri hizmetlerini aradım, durumu izah ettim. Beni çözüm merkezine yönlendirdiler. Çözüm merkezinden H**** Bey aradı fakat H**** Bey de televizyonun değişim olamayacağını, sadece onarım yapılabileceğini iletti. Ben de burada şunu soruyorum: Parasını Kasım ayında ödediğim ve kurulumunu Nisan ayında yaptığım Samsung TV, aktif olarak sadece on kez veyahut da 15 kez açılıp kapanmasına rağmen, yani henüz hiç kullanılmamasına rağmen neden onarım yapılıyor? Ben bu ürünün değişimini istedim. Bu üründe kronik bir problem olduğunu düşünüyorum ve Samsung bu noktada beni mağdur ediyor. Paramla rezil ediyor. Biz güvendik, iyi olsun dedik, Samsung olsun dedik ama şu an aşırı derecede bir mağduriyet söz konusu. Henüz bir ay kullanılmış bir televizyonun neresinde onarım yapılacak, soruyorum. Samsung bana kusurlu ürün yolladı, bunun başka bir açıklaması yok. Kesinlikle ürün problemli ve değişimini istiyorum. Samsung malının arkasında durması lazım. Sorunla alakalı videoları ekte belirttim.

15 Haziran 2024 18:01 (Şikayetten 4 gün sonra)

24 Haziran 2024 16:39

Televizyonum yaklaşık 15gündür serviste ben ne kadar bu mağduriyetten dolayı değişim istesem de onlar onarım yapılacağını belirtmişlerdi. Öncelikle yaklaşık 15gündür televizyonsuzum evde ilkel yaşantılara döndük. Bu büyük bir hayal kırıklığı ve televizyonun kesinlikle değişim gerektiğini belirtiyorum ve hala çözüm merkezinden beni arayan olmadı. Gerçekten Samsung bizi paramızla rezil etti. Şu saatten sonra Samsung'a güvenim ve eski güzel izlenimim nasıl tekrar geri gelecek

26 Haziran 2024 12:15

Bugün itibariyle Samsung '' çözememe merkezi'' nden fadime hanım tarafımla iletişime geçti. Fakat diğerleri gibi aynı şeyi tekrarlayıp durdu. Ürünün değişiminin olamayacağını sadece onarım yapılacağını söyledi. Çözememe merkezi yazdım çünkü gerçekten kimsenin sorun çözme gibi bir derdi yok. Bozul TV yi verelim insanları parasıyla rezil edelim sonrada ürünü değiştiremiyoruz ama sizin için onarım yapabiliyoruz deyip geçiştirelim. Gerçekten büyük terbiyesizlik. Bozuk TV yi satıp beni bu şekilde uğraştırdıkları için Samsung'a hiçbir şey söylemiyorum. Ama eşime dostuma ve çevremde ne kadar şikayet sayfası varsa oralarda bu mağduriyetten dolayı Samsung'un beni düşürdüğü rezil durumları bahsedeceğim. Gerçekten yazık. Emek ver çalış güzel olsun diye Samsung TV al ama bozuk çıksın ve mallarının arkasında durmasınlar. Gerçekten yazık

05 Temmuz 2024 22:50

Maalesef korktuğum başıma geldi. TV Samsung tarafından onarılıp geldi ve yaklaşık olarak 1 haftadır kullanıyorum aynı sorunlar tekrardan nüksetmeye başladı. Bu nasıl bir rezalet resmen Samsung TV yi değiştirmedi onardı yolladı ve aynı problem tekrardan başladı paramızı gasp ediyorlar yazıklar olsun çıldırmamak elde değil! Şaka gibi resmen daha garantisi başlayalı 2 ay olmuş TV önce onarıma gitti değiştirmediler şimdi yapılıp geldi ve tekrardan aynı sorun rezil ettin bizi Samsung!

18 Temmuz 2024 09:16
Sırrı sonuçtan hiç memnun değil

Sırrı
11 Eylül 2023 09:19
Sarp sonuçtan hiç memnun değil

08 Ekim 2024 13:03
Caner sonuçtan çok memnun

Caner
12 Eylül 2023 12:21
"Samsung'a teşekkür ederim ilgisi ve alakası için"
Samsung Marka TV'de Oluşan Çizgiler Ve Arızalar
Samsung Marka TV'de Oluşan Çizgiler Ve Arızalar
Ahmet sonuçtan hiç memnun değil

Ahmet
03 Mart 2025 21:24