Sıfır Aldığım Samsung Televizyon Bozuk Çıktı Ve Değişimini Yapmıyorlar

08 Temmuz 2023 15:45

23.05.2023 Tarihinde Düzce Vatan Bilgisayar den Samsung QE75Q70B 75inç 189cm 4K UHD Smart QLED TV Uydu alıcılı Televizyon aldım.
Ürün ellerinde kalmadığı için teşhir de olan ürünü aldım ve orada televizyonu kontrol ettiklerinde sorunsuz çalışıyordu. Evime Samsung yetkili servisinden kuruluma geldiler televizyonumu kurduklarında televizyonumdan ses gelmediğini hoparlör bozuk olduğunu ve tamiratının yapılmasını söylediler. Samsung müşteri temsilcisini arayıp konuştuğumda servise gitmesini tamiratının yapılmasını söylüyorlar. Sıfır aldığım ve hiç kullanmadığım bir ürünün tamir görmesini istemediğimi ve aynı televizyon la değişimini istedim ve değiştiremeyeceklerini bana söylediler bugün tam 44 gün oldu evime aldığım televizyonu hala kullanamamaktayım ve hala bir cüzüm yolu sunmuyorlar. Benim beyaz eşyalarım dahil her şeyim Samsung ama bir daha Samsung bayisinin önünden bile geçmem 33.148₺ para verdiğim televizyonumu kullanamıyorum. Elimden geldiği kadarıyla Tüketici Hakları'na, Güney Kore'de ki genel merkezlerine bütün sosyal medya platformlarına şikayet edebildiğim her yere bu konuyu taşıyacağım. Sorunun çözülmediği takdirde genel merkezin önüne o televizyonu kırıp parçalayacağım. Sorunum acilen çözülmesini istiyorum.

profile profile profile
08 Temmuz 2023 18:19 (Şikayetten 2 saat sonra)

Anil
08 Temmuz 2023 22:31

Samsung beni bu şikayetim sonunda arıyor ve ürününüzü değiştiremeyiz diyor. Aldığım sıfır televizyon bozuk çıkıyor ve tadilata gönderip tamir ederiz diyorlar ve sorunumu çözmüyorlar Samsung marka bir şey almadan iki defa daha düşünün derim 33.148₺ şu an boşa gitti aynı durum LG marka televizyonda olsa koşulsuz şartsız değişim yapıyorlar.

Ben de aynı TV'ni d serisini aldım. 75q70d TV arızalı çıktı. Servis değişim için genel merkeze başvuru yaptı. Muhtemelen kabul edeceklerini söyledi. Bakalım bekliyoruz.

Turan

Bende aynı sorunu yaşıyorum Samsung 5 kuruş etmez kardeş güney Kore Samsung bende şikayet edeceğim güney Kore Samsung i mail adresini bilmiyorum sen biliyorsan paylaşırmısın

Çağlar sonuçtan hiç memnun değil

Çağlar
24 Nisan 2024 00:01