Samsung UE50TU8000UXTK TV Ekran Kararması

Samsung UE50TU8000UXTK TV Ekran Kararması
28 Eylül 2023 09:12

Tuzla Marina Samsung bayiden aldığımız Samsung ue50tu8000u UHD Smart TV, dün TV izlerken aniden karardı. 1 dakika ses geliyor, sonra görüntü gidiyor. Görüntü yok, ses ara ara var. Sonra ses de hep azaldı; görüntü zaten hiç yok, ekran simsiyah. Garanti süresi bittikten hemen sonra aniden kendi kendine arıza yaptı. Bu durum hiç normal değil. Neden garantisi biter bitmez arıza yaptı? Hem de hiçbir etkileşim yapılmadığı halde? Samsung yetkili servisi aradım destek talep ettim. Ardından görüşme sonrası geldiler. Bana TV panelinin arıza yaptığını ve paneli 9650 TL'ye değişebileceklerini söylediler. Ama bu sorun benden kaynaklı değil ki. Kendi kendine bir anda arıza yaptı. Ve internetten de "Şikayetvar" sitesinde aynı marka TV'lerde garanti süresi dolar dolmaz aynı problemi yaşayan binlerce mağdur kişi gördüm. Mağduriyetlerinin sebebi hep aynı bende de olduğu gibi. Ama bu hiç mantıklı değil. Sanki istemli yapılmış gibi herkeste olunca insan başka bir şey düşünmüyor doğal olarak. Hep bu kronik problemi yaşamışlar. 2-2,5 yıllık TV'ler aniden bozuluyor ve kullanıcılardan yüksek tamir ücreti talep ediyorlar. Okuduğum bir sürü yorumda garanti süresi biten cihazları Samsung firmasının üretim hatası olarak kabul etmeyip garanti dışı panel sorununu ileri sürdüğünü gördüm. Ben bu ücreti kabul etmiyorum. Daha kullanalı 1 yıl olmadı evet kurulum olalı 2 yıl oldu ama ben kullanalı 1 yıl bile olmadı. Ürün alırken çok ilgili, alakalı, sevecen bir tavır takınıyorsunuz. Her şekilde yardımcı oluyorsunuz. Biz memnun bir şekilde bayiye gittik ve gayet de beğenerek aldık. Tüm beyaz eşyalarımızı. Şimdi arıyoruz sıkıntımızı yaşadığımız sorunu söylüyoruz garanti dışı yapabileceğimiz bir şey yok deyip yardımcı bile olmuyor, telefonu kapatıyorsunuz. Ama garanti dolduğu gibi olan bir sorunu ben kabul etmiyorum. Ücreti de kabul etmiyorum. Aynı ilgi alakayı şimdi de istiyorum. Nasıl ilgili karşıladıysanız aynı şekilde de karşılık vermenizi bekliyorum. Mağduriyetimin giderilmesini istiyorum. Ve Samsung firmasının bu serideki bu problemi çözüyor olması talebimdir.
Dönüş sağlamanızı ve yardımcı olmanızı rica ediyorum.
Teşekkür ederim...

28 Eylül 2023 09:15 (Şikayetten 2 dakika sonra)

28 Eylül 2023 16:59

Bana dönüş yapılmadı

Samsung Tu8000 TV Panel Arızası

27 Mayıs 2023 15:58
Emin sonuçtan çok memnun

Samsung TV Tizen Yazısında Açılıp Kapanıyor

01 Eylül 2024 00:18
"Samsung cihazının arkasında durup ücretsiz bir şekilde onarım sağladı ayrıca iletişim merkezininden Gül Hanım onarım sürecinde çok yardımcı oldu ilgisinden dolayı çok teşekkür ederim."
Samsung TV Tizen Yazısında Açılıp Kapanıyor
Meral sonuçtan hiç memnun değil

Samsung TV'de Garanti Sonrası Yüksek Tamir Masrafı Şoku

Meral
01 Nisan 2025 00:40
Fatih sonuçtan hiç memnun değil

Fatih
07 Temmuz 2024 21:46
Samsung UE50TU8000U TV Kronik Ekran Arızası.

Samsung Kategorileri