05 Haziran 2024 01:15

Samsung Neo QLED 55 QN90B TV de 2 tane ölü piksel var defalarca müşteri hizmetleri ni aradım servis gelip tenezzül dahi edip bakmadı. Samsung marka TV alacaklar bir daha düşünsünler. 10 aylık TV değişim talep ettim kabul etmiyorlar 13 günü geçti hala dönüş yapacak müşteri hizmetleri üretim hatasını kabul etmeyip oyalıyor lar. Bir an önce hatalı üretim olan TV nizi değiştirin.

05 Haziran 2024 10:14 (Şikayetten 8 saat sonra)

04 Temmuz 2024 02:57
Samsung TV Ölü Piksel

Samsung Neo QLED 55 QN90B TV 03.07.2024 tarihinde panel değişimi yapıldı. Ürün de bulutlanma var. Samsung firması olarak bu mağduriyetimi bir an önce giderilmesini ürünümün değişimini talep etmekteyim. Görsel ve video da görebilirsiniz.

Cafer
Cafer
Benzer Şikayeti Var

Maalesef değişim yapmazlar bende uygulama hatası var müşteri hizmetleri o şekilde kullanın diyor sanki uygulamayı ben yüklemişim gibi aynı model cihazı 3 farklı mağazalarda denedim sorun yok hepsini video çekip attım yine kabul etmiyorlar o yüzden bir daha Samsung ürünü kesinlikle evime giremez Samsung pişmanlık tır

Ahmet sonuçtan çok memnun

Ahmet
23 Kasım 2024 15:57
"Çözüm merkezinden Hasan bey süreci takip ederek TV min değişimini sağladı. Teşekkür ederim."
Oguzhan sonuçtan hiç memnun değil

Oguzhan
04 Şubat 2024 12:28
Samsung 65QN85C Ekrandaki Ay Şeklinde Lekeler
Muhammed sonuçtan hiç memnun değil

Yeni Alınan QLED TV'de Ölü Piksel Sorunu Ve Değişim Sürecinde Belirsizlik

Muhammed