Samsung TV Fbtv De Görüntü Var Ses Yok

Oktay
22 Ağustos 2023 13:32

Samsung tu8000 modeli var FB TV de görüntü var ses yok. Diğer kanallarda böyle bir sıkıntı yok. Web'den araştırdım bir çözümünü bulamadım. Bir çok kisi tu7000 ve tu8000 modellerinde aynı sorunu yaşamış. Bilen var ise çözüm için destek rica ediyorum...

22 Ağustos 2023 13:33 (Şikayetten 1 dakika sonra)

Sevil sonuçtan çok memnun

Sevil
26 Mayıs 2023 21:31
"Şikayet yayına girer girmez Samsung firmasının bana tayin ettiği bir danışman tarafından bütün gelişmeler adım adım tarafıma aktarıldı ve TV ücretsiz olarak tamir edildi. Teşekkürler Samsung."
Dilaver sonuçtan çok memnun

Samsung Görüntü Var Ses Yok

Dilaver
16 Eylül 2024 00:02
"Samsung firması şikayet konusu sorunumu çok kısa bir sürede çözüme kavuşturdu. Çok teşekkür ediyorum."

Samsung TV'nin Hayal Kırıklığı Yaratan Arızası

01 Nisan 2025 00:53
Zekiye sonuçtan çok memnun

Zekiye
18 Şubat 2024 14:04
"Televizyonumun tamiri sürecinde gösterilen ilgi ve parçanın tamamen ücretsiz değiştirilmesi bizi çok mutlu etti. Bir kez daha bu markayı seçmekle çok doğru bir karar verdiğimi gördüm. Ayrıca bu süreçte devamlı olarak bilgilendirildim. Samsung firmasına ve bize bu süreçte yardımcı olan Fadime hanım ve Konya yetkili servis çalışanlarına çok teşekkür ederim"
Samsung Kategorileri