Demet
22 Temmuz 2024 08:58

2021 yılında almış olduğum Samsung QE-65Q700T 65" 165 Ekran Uydu Alıcılı 8K Smart QLED Televizyonum, garanti süresinin bitiminden 2 ay sonra mavi ekran hatası verdi. Televizyonu hiçbir şekilde kumandasından kapatamadım, ancak prizden çekince kapanabildi. Samsung servisi, anakartında arıza olduğunu ve değişim yapılması gerektiğini söyledi. 10.000 lira ücretle kartı değiştirmeyi kabul ettim. Servis, TV'yi getirdi. Aynı gün içinde, onlar gittikten 2 saat sonra aynı mavi ekran hatasını verdi. Tekrar aradım servisi, bulunduğum ilçeden ile gitmek üzere yola çıktıkları için o gün gelmediler. Başka bir gün gelip TV'yi geri götürdüler, yaklaşık 10 gün serviste yapılıp geldi. Anakart değişiminden 6 ay sonra aynı mavi ekran geldi. Sorun aynı, ama bu sefer yetkili servis panel arızası dedi ve 43.000 lira bir ücret istedi. Oysaki taktıkları kartın 1 yıl garantisi vardı. Sorun aynıyken teşhis farklı kondu. Bu sefer TV'nin piyasa değeri 80.000 lira denildi, ama benim 43.000 lira panel ücretini ödemem mümkün değil. 400 lira servis ücretini ödeyerek TV'yi eve getirdiler ve çöp oldu. 3 yıl içinde yaşadığım mağduriyetim çok büyük. O kadar araştırma yapıp Samsung'da karar kılmak, benim için yaşadığım en büyük pişmanlık oldu. İyisi olsun, uzun ömürlü olsun dediğim Samsung marka TV, ne yazık ki parasının hakkını vermedi. Alacaklar bir kez daha değil, 100.000.000 kez düşünerek alsınlar. Bundan sonra bırak TV'yi, Samsung almayı; diğer elektronik cihazlarımda bile bu markadan uzak duracağım.

profile profile
26 Temmuz 2024 14:12 (Şikayetten 4 gün sonra)

Salim
06 Temmuz 2024 13:57
samsung-50q60t-kronik-panel-arizasi-1.pdf
Niyazi sonuçtan çok memnun

Niyazi
07 Aralık 2024 11:20
"21/12/2024 tarihinde panel değişimi Samsung tarafından karşılanacak yapıldı. Bu süreçte her gün tarafıma bilgilendirme yapılarak sorunumuz çözüldü beklentimi Samsung firması karşıladı. Teşekkür ediyordum."
Garanti Süresi Dolunca Bozulan Samsung TV Paneli

Samsung TV'de Beklenmedik Ekran Sorunu Ve Müşteri Hizmetleri Hayal Kırıklığı

Gökhan
13 Ocak 2025 23:45
Alperen sonuçtan çok memnun

Garanti Bitiminden Kısa Süre Sonra Samsung TV'de Yüksek Maliyetli Panel Arızası

Alperen
21 Haziran 2025 23:09
"Televizyonumuzda yaşadığımız arıza, Samsung Çözüm Merkezi'nden C**** Bey'in özverili ve çözüm odaklı yaklaşımı sayesinde kısa sürede ve hiçbir ücret talep edilmeden onarıldı ve adresimize teslim edildi. Süreç boyunca gösterdiği ilgi, sabır ve desteği için C**** Bey’e içten teşekkür ederiz. Ayrıca, müşteri memnuniyetini ön planda tutan bu tutumundan dolayı Samsung’a da teşekkürlerimizi sunarız."
Garanti Bitiminden Kısa Süre Sonra Samsung TV'de Yüksek Maliyetli Panel Arızası
Fatih sonuçtan hiç memnun değil

Fatih
14 Mart 2025 14:37