Samsung TV Açılma Problemi Servis Ücreti

Samsung TV Açılma Problemi Servis Ücreti
12 Haziran 2024 16:59

Samsung Frame TV, 4 yıllık olmasına rağmen açılmada gecikme ve piksel sorunu yaşıyordum. Bununla ilgili Samsung yetkili servisi gelip tespit yaptı. 4276794672 numara ile kayıt açarak hata kodlarına bakarak 25.000 TL tutar söyledi. Aynı gün 500 TL servis ücreti ödemesi sonrası arayarak TV'nin Samsung QE55Q7FAMTXTK One Connect box kablosunun (optik kablo) bozulduğunu, bunun yenisini getirip TV'nin düzelebileceğini söyledi. Televizyon düzeldi. Ancak piyasada 3.500 TL olan kabloya karşılık bana 6.600 TL onarım faturası kesti. Konuyla ilgili ne yazık ki Samsung sorun hattına açtığım talep sonucu, hiçbir şekilde müdahale edemediklerini, servisin fiyatının geçerli olduğunu iletti. Samsung yetkili servisleri size ne fiyat yazar ise alternatifiniz yok. Bu sebeple satış sonrası hizmet olarak bilin ki 2 kat fiyat ile karşı karşıyasınız. Sadece eve optik kabloyu getirmelerine rağmen onarım hizmeti diye fatura kesiyor.

15 Haziran 2024 17:04 (Şikayetten 3 gün sonra)

19 Haziran 2024 10:55

Merhaba konuyla ilgili aranmadım. Ayrıca şikayeti de belirttiğim üzere zaten Samsung şikayet merkezi bir şey yapamıyor. 4 gün ilgileniyoruz deniyor. Bu arada temsilci değişikliği ile yıldırılmak isteniyor. Bu sürede her temsilci değişikliğin de konuyu tekrar anlatıyorsunuz. Türkiye Samsung ne yazık ki satış sonrası hizmette çok kötü.

Ahmet sonuçtan çok memnun

Ahmet
17 Eylül 2024 18:38
"Keşke Şikayetvar a yazmadan önce açtığım müşteri hizmetleri talebinde yardımcı olsaydınız, o zaman müşteri memnuniyeti konusundaki samimiyetinize inanırdım. Yine de yardımlarınız için teşekkürler."
Fevzi sonuçtan çok memnun

Fevzi
05 Nisan 2024 21:14
Samsung TV Ekranda Kararma
Osman sonuçtan hiç memnun değil

Osman
05 Şubat 2025 17:52
Samsung TV'nin Yüksek Onarım Ücreti Ve Kronik Sorunlar
Mehmet sonuçtan hiç memnun değil

25 Nisan 2024 13:32
Samsung QLED Panel Arızası 25.000 TL İstendi.
Kübra sonuçtan hiç memnun değil

Kübra
02 Nisan 2024 00:10