Samsung Trabzon Forum Max

04 Ocak 2024 17:11

Trabzon Forum Max Samsung bayiinden aldığım kurutma makinesi hakkında yaşadığım bir sorunu dile getirmek istiyorum. Satış sırasında, satın aldığım kurutma makinesinin farklı bir markaya ait çamaşır makinesinin üzerine kurulamayacağı bilgisi verilmedi. Ürünün kurulumu için servisten arandığımda, makinenin farklı marka olduğu ve üzerine kurulum yapılamayacağı bilgisi verildi. Bu önemli detayın daha önce belirtilmemiş olması hayal kırıklığı yarattı. Ürünün kurulumu gerçekleşmediğinden dolayı eve getirtmedim. Satın aldığım bayi ile iletişime geçtiğimde mağaza yetkilisinin tavrı oldukça rahatsız ediciydi ve ürün iadesi talebimi reddettiler. Ürünü alalı yedi gün olmasına ve hala kutusunun açılmamış olmasına rağmen iade edilemeyeceğini ifade ettiler. Bu durumda ne yapmam gerektiğini bilemiyorum. Trabzon Forum Samsung mağazasının bu tutumu ve mağaza yetkilisi U***'un inkar eden tavrını doğru bulmuyorum ve mağduriyetimi belirtmek istiyorum.

05 Ocak 2024 18:23

Hiçbir gelişme olmadı. Satın aldığım ürünü evimde mevcut makinemin üzerine kuramıyorlar, iadesini de kabul etmiyorlar.

04 Ocak 2024 17:30 (Şikayetten 19 dakika sonra)

05 Ocak 2024 18:25

Aldığım ürünün kurulumunu yapamıyorsanız iadesini kabul etmek zorundasınız.

05 Ocak 2024 18:27

Satış yaparken gerekli açıklamaları yapmayarak sırf satış yapmak için müşteriyi mağdur eden mağaza yetkilisinden şikayetçiyim.

05 Ocak 2024 18:29

Ürün halen serviste olmasına rağmen kutusu dahi açılmamışken, parasını ödediğim ürünü kullanamıyorsam, mağduriyetimin giderilmesini isterim

Emrah sonuçtan çok memnun

Emrah
13 Şubat 2024 20:20
"Samsung müşteri hizmetlerindeki Burak Bey'in desteğiyle universal kit için indirim sağlandı. Montaj yapıldı. Şu an problem düzeltildi. Teşekkürler..."

Fatma
09 Ocak 2024 23:10