Samsung Televizyon LCD Panel Arızası

Samsung Televizyon LCD Panel Arızası
Murat
09 Haziran 2023 20:16

Merhaba 3 ay önce Samsung UE-75BU8000UXTK televizyon aldım. Ürün daha kaliteli ve uzun ömürlü olsun diye emsallerinden çok yüksek fiyata aldım. Ne yazık ki henüz 3 ay kullandığım televizyon, üstelik sürekli kullanan biri olmama rağmen, LCD panel durup dururken gitti. Ekranda yatay bir çizgi oluştu ve titreme mevcut. Teknik servisi aradım, gelen yetkili arkadaşlar LCD panel değişecek dedi. Kabul etmedim. Henüz 3 aylık cihaza yedek parça taktırmak istemediğimi söyledim. Çözüm merkezini arayın dedi. Aradım, onlar da aynı şeyi söyledi. Henüz 3 aylık bir cihazda onarma yedek parça kabul etmem mümkün değil. Değişim talep ettim. Yardımcı olamayacaklarını söylediler. Ne yazık ki markaya olan güvenim tamamen bitti. Bu durumda bile değişim yapılmayacaksa hangi durumda yapılacak? Tüketici Hakem Heyeti'ne başvuracağım ve kendi teknik arızalarından dolayı oluşan sorunlu bir ürününe sahip çıkmayan Samsung markasına bundan sonra nasıl güvenip alışveriş yapacağım? Umarım en kısa sürede çözüme ulaşır.

10 Haziran 2023 08:49 (Şikayetten 12 saat sonra)

Tunç
26 Kasım 2023 11:54

11 Kasım 2024 16:11
Samsung TV'de Kronik Panel Sorunu Ve Servis Mağduriyeti
Ayşe sonuçtan çok memnun

Ayşe
05 Ağustos 2024 14:33
"Öncelikle işlemi tamamlayan teknisyen arkadaşa ve sonrasında benimle sabırla ilgilenen Oğuz bey ve Helin hanıma çok teşekkür ederim. Şikayetimle beraber hızlı bir şekilde ürünümdeki sorun giderildi."
Koskoca Samsung Ekran Değişikliği İçin Daha Ne Bekliyor
Vahap sonuçtan çok memnun

Vahap
18 Nisan 2024 23:50
"İlginiz için teşekkür ediyorum"
Samsung Parça Değişimi Garanti Süresi

Mesut