Derya sonuçtan hiç memnun değil

10 Ocak 2024 15:44

Çamaşır makinesini aldığım günden beri bu makine için servisle mücadele içerisindeyim. Servis olarak ürünlerin arkasında durmuyorlar. Makinamı alalı daha 2 ay olmuşken servis çağırdım makinenin kazanı şiddetli bir şekilde kapağa çarpmaya başladı ve evde iş makinesi çalışıyorcasına makineyi yerinden oynatacak kadar şiddetli çarpmayla çamaşır yıkamaya başladı servisin bana söylediği şey ise içinde denge taşları olduğu ve her çamaşırı tek tek yıkamam gerektiği büyük ve küçük çamaşırları tek tek ayıracakmışız, ayrıca nevresim takımlarını yastık kılıflarını ayrı çarşaf ve yorgan kılıfını ayrı ayrı yıkayacakmışız sanırım günde 10 makine çamaşır yıkamamız gerekiyor her şeyi tek tek ayırarak elimizde yıkasak daha faydalı olur gibi geldi bana.

Günümüz teknoloji çağında işlerimizin kolaylaşması için yüklü miktarlarda paralar vererek çamaşır makinesi alıyoruz ve bunu da faydalı bir şekilde kullanamıyoruz bu şekilde ayrım yapmazsam ve tek tek yıkamazsam eğer bu şiddetli çarpmanın devam edeceğini bunu böyle kullanmam gerektiğini söylediler o zaman 9 kg makine almamın mantığı ne bugüne gelirsek makineyi alalı 1 yıl oldu garantisi devam ediyor hala dün tam olarak 6. Kez servis çağırdım çünkü bu şiddetli kazan çarpmasından kaynaklı olarak makine deforme olarak kapağından su akıtmaya başladı servisin bana söylediği şey tam olarak şu makinenin kapağına saç teli bile sıkışsa makine su akıtır bu çok normal bir şey dediler, madem tek bir saç teli bile makinenizin su akıtmasına neden oluyor demek ki sizler Samsung olarak çamaşır makinesi üretme işini pek başaramamışsınız.

Ben elimde bez makinenin acaba içine saç teli sıkışır mı diye bekleyim başında o zaman, sürekli üzerini kapatmaya ve beni oyalayarak garantisini bitirmeye çalışıyorlar gerçekten dün servise makinenizi alın ben parasını da istemiyorum. Artık sizden dedim o derece bıktım uğraşmaktan, ayrıca Samsung'un bölge müdürü olan beyefendi bana servise ilk geldiklerinde siz dediğimiz gibi kullanın düzelmezse değişim yaparız dedi. Bunu söylemiştiniz değişim istiyorum bu makine kusurlu dedim bunu da kabul etmiyorlar. Böyle kullanacaksınız dediler bir de rapora kusursuz hasarsız yazmışlar dalga geçer gibi. Beni son derece mağdur ettiler. Bir daha asla. Hakkımı asla helal etmiyorum.

10 Ocak 2024 16:14 (Şikayetten 29 dakika sonra)

10 Ocak 2024 17:01

İletişime geçmenizi bekliyorum Tüketici Hakem Heyeti'ne de ayrıca şikayetimi bildireceğim.

11 Ocak 2024 01:50

Samsung müşteri hizmetlerinden arandım üzgün olduklarını ve süreç ile ilgileneceklerini aktardılar servis ile görüşme sağlayarak bana dönüş yapacaklarmış bu süre zarfında beklemede kalmamı rica ettiler bende yine anlayış göstererek kabul ettim ancak dönüş sağladıklarında yine aynı şekilde geçiştirici cevaplar alırsam yasal haklarıma başvuracağım ve bu süreci sonuç alana kadar bırakmayacağım.

11 Ocak 2024 01:59

Çarpma sesindeki şiddeti de buradan izleyebilirsiniz.

24 Ocak 2024 20:58

Şikayetim üzerine yönlendirilen servisten sonra makinede bir problem olmadığını söylediler ve ayrıca gelen servis makineyi çekip yerine geri iterken makinemi çizmiş sonradan fark ettim ve su alma borusu dikkatli olmadıkları için hasar görmüş ve yerinden çıkmış bir daha evime servisinizi sokacağımı hiç sanmıyorum mahkeme süreci başlatacağım.

24 Ocak 2024 21:01
Samsung Tarafından Mağdur Edildim

Görselleri de burda mevcuttur.

Zeynep

Merhabalar aradan zaman geçmiş ama bir sonuca ulasabildinizmi acaba şu an bende aynı sorunla karşı karşıyayım sizin anlattıklarınızda birebir aynı şeyleri yaşadım mağdurum hala çözüm bulamadım

Zeynep

Samsung kurutmalı makine aldım 4.5 sene oldu ek garanti yapyırdım önce lastiğinde bir sorun oldu gulfsikorta yı aradım geldiler kullanıcı hatası dediler şimdi de makinem su almıyor arıyoruz geri dönüş yapılmıyor tekrar aradık gene gelmediler

Yağmur
02 Mayıs 2024 23:21