Samsung Split Klima Montaj Problemi

13 Temmuz 2023 08:20

Samsung, split klima montajını vrf klima servislerinden alıp beyaz eşya eşya servislerine verdiği için son aylarda montaj sorunları çok artmış. Biz de nasibimizi aldık maalesef.
Samsung split klima kurulumu için gelen yetkili servis teknisyeni birkaç dakika göz ucuyla baktıktan sonra evimin klima kurulumuna uygun olmadığını söyledi. Oturduğum sitedeki evlerin yarısında split klima var. 15 yıldır büyük projelere iklimlendirme projeleri çizen arkadaşım evime klima kurulumu yapılabileceğini söylüyor. Samsung çözüm merkezinden başka bir yetkili servis yönlendirmelerini istedim ancak günlerdir dönüş yok.
Yetkili servis ağı geniş, tecrübeli ve saygılı olan başka bir markayı tercih etmediğim için çok pişmanım.

13 Temmuz 2023 08:46 (Şikayetten 25 dakika sonra)

Kaya
Kaya
31 Temmuz 2023 22:44

Samsung İstanbul Sarıyer bölgesine bakan hırssız yetkili servisini cezalandırmak için hiçbir şey yapmadı. Samsung servisinin klima kuramam dediği yere Arçelik marka klima kurdurduk Samsung klimayı zararına ikinci el sattık iade süresi de dolduğu için

Gökhan sonuçtan hiç memnun değil

Gökhan
01 Ağustos 2023 11:59

Hikmet
21 Temmuz 2023 02:03

Çilem
24 Temmuz 2023 13:35
Yunus sonuçtan hiç memnun değil

Yunus
10 Temmuz 2023 19:09
Bekir sonuçtan hiç memnun değil

Bekir
20 Temmuz 2023 15:01