Samsung Smart TV Tizen İnternet Browser.

20 Mart 2024 22:01

Samsung m7000 model 55 inç televizyonunda internet browserı hiçbir sayfayı açamıyor, uygulamadan Youtube.com yi açtığımda sorun yok ama browser da Youtube.com bile açılmıyor. İlk aldığımda güzeldi güncellemelerle o kadar kötü bir televizyona dönüştü ki anlatamam. Umarım ayarlardan düzelir yoksa bu son Samsung ürünüm olacak. Bağlantı hızım 35 mağabit bu arada.

21 Mart 2024 09:58 (Şikayetten 11 saat sonra)

22 Mart 2024 10:56

Evet irtibata geçildi, ürünün güncellemelerle artık video izlenemez hale geldiğini belirttiler, güncelleme yapmasaydım ürünü kullanabilecektim. Özetle biz ürünü sattıktan sonra ürünü geliştirmek yerine yeni ürün satmak için birkaç yıl içerisinde eskisini işlevsiz hale getiriyoruz dediler. Yani siz bir hata edip ürünü almışsınız zaten neden bu markayı aldınız ki demeye getirdiler. Biz düşük bütçeli, marketlerde satılan TV'lerin bile yapabildiği işi yapamıyoruz dediler. Samsung markası artık tarihe gömülüyor.

Murat sonuçtan hiç memnun değil

Samsung Televizyonun Tarayıcısı Çalışmıyor Ve Güncellenmiyor

Murat