Samsung RT46k60000S8 Buzdolabında Gaz Kaçağı Sorunu

20 Şubat 2024 16:45
19 Şubat 2024 21:38

Samsung RT46k6000S8 ürün 3,5 senedir kullanıyorum Garanti 3 sene garanti bittiği için müşterinin hizmetlerini aradım servis göndereceğiz dediler servis geldi sadece baktı gaz kaçağı var dedi 500 TL'mi alayım gideyim ben dedi tamir olarak da müşteri hizmetlerini arayın kayıt oluşturun gaz kaçağı testi için bir daha geleceğiz dediler ve bu test sadece 2500 TL istiyorlar ve 500 TL ikinci servis parası ben de müşteri hizmetlerine dedim bu test yapıldıktan sonra gaz kaçağı bulunmazsa ya da tamir yapılmazsa bu ücretin ben vermek mecburiyetten değilim dedim demişsin sözde bugün servis gelecekti öğlen aradım 4'te aradım onlar beni aradılar ama gelmedi ben şikayet edeceğim dediğim zaman bugün akşam sakın şikayet etmeyin biz yarın ekibi gönderiyoruz diyorlar cumartesi geçen cumartesi aynı problem oldu dedim ben gene şikayetçi olacaktım bir tane bayan beni aradı şikayet etmeyin pazartesi kesinlikle sizinlemeniz hayırlı olur denildi ama olmadığı 5 gündür buzdolabım bu halde içindeki şeyler hepsi çöp oldu artık hepsinin dışarı yani 5 gündür bu rezalet diye çekiyoruz Samsung para diyor başka bir şey demiyor gaz kaçağı olabilir ama söylediklerine göre gövde kısmında gaz kaçakları olsa 10 seneye kadar Garanti ömrü olduğunu araştırdım ama bir parça bile değişirse para istiyorlar benden ve gelmiyorlar bugün hatta beni aradılar diyorlar niye para vermek istemiyorsun ben dedim ben para vermek istemiyorum gibi bir durum söz konusu değil gelsinler testini yapsınlar parça mı değişiyorsun ne kadar tutuyorsa hepsini ben vereceğim dememe rağmen ama şunu ekleyerek diyorum ki test yapıldı çözüm olmadı tamir olmadı ben niye o parayı vereyim ve enayi miyim dediğim zaman böyle olmaz yani söyledikleri şey şu biz geleceğiz testi yapacağız buzdolabının olsa da olmazsa da biz 3.000 TL'miz alırız 2.500 TL test parası 500 TL de servis parası gerisine karışmayız gibi şeyler oluyor siz siz olun ben bu hatayı yaptım kesinlikle ve kesinlikle Samsung'dan herhangi bir beyaz eşya herhangi bir ürün almayın rezilliktir

20 Şubat 2024 17:28 (Şikayetten 42 dakika sonra)

Ali
Ali

Aynı sorun benim dolabımda'da var Samsung un beyaz eşyasıda serviside kötü sanki bize uzay meki tamiri yapacaklar cep telefonundan bağlanıyor burda olmaz servisini al fiyat kaça beli değil servis geldi mi bakar fiyatını verir 2023 verdim 4000 14 ay sonra yine aynı sorun şu anda 4000 7000 arası fiyat veriyor servis Samsung indirim yaptırırız neyin indirimini yaptırıyorsun kardeşim. Senin ürünün kötü devamlı arıza yapıyor.

Bilal
14 Haziran 2025 23:12