Samsung Oled S95B Açılmayan Televizyon!

Furkan
13 Temmuz 2023 18:28

Merhaba, Mayıs ayında almış olduğum 19 Haziranda ise kullanmaya başladığım Samsung oled S95B Model televizyonumu 9 Temmuz saat 18:30 da kapattım ve yarım saat sonra film izlemek için açtığımda televizyonumun açılmadığını fark ettim. Kullanım kılavuzundaki açma yöntemlerini denedim fakat hiçbir şekilde açılmadı. Bende her kullanıcının yapacağı gibi ertesi gün (10 Temmuz) Samsung Destek ekibiyle iletişime geçtim ve servis talebi oluşturdular. İlk önce 11 Temmuzda servis evinize gelecek dediler fakat servis gelmedi, sonrasında 13 Haziran saat 13:00-16:00 arasında servis gelecek dediler. Bakın şu işe yine gelmedi!, Telefondaki Samsung danışmanlarının hepsi ezberlenmiş cümleler kullanıyor ve kesinlikle size yardımcı olmuyorlar. Ek olarak oluşturulan Samsung onarım takibi bölümünde hiçbir şekilde tarih ve saat gözükmüyor kısacası destek ekibi geçiştirmek için sanırım kafasından sallıyor saatleri. Ve konuşmalarım sırasında anladım ki destek ekibi ile servis arasında bir bağlantı yok destek ekibi talep açıyor. Yetkili servis ne zaman giderse artık keyiflerine kalmış sanırım. Ayrıca ben bu televizyona hatırı sayılır bir para ödemişim ve daha 1 ay bile kullanmamışım çözüm departmanındaki arkadaş bana Servis ekibinin gelmemesinin sebebinin bayram sonrası yoğunluğu ve klimaların bozulmasından kaynaklı olabileceğini söylüyor (Komik), Eğer böyle bir yoğunluk varsa ekibinizi büyütün beni (Tüketiciyi) Mağdur edemezsiniz Ben Bu televizyonu sadece görüntüsü için almadım Samsung arkasında bir şey olursa çözerler. Düşüncesiyle aldım ama ne yazık ki Samsung Teknik destek konusunda Başarılı değilmiş. Teknolojik aletler biraz şans işidir 2 gün sonrada bozulabilirdi bu sorun değil bunu anlayışla karşılıyorum. Anlayışla karşılayamadığım sorun ise Samsung'un çok kötü bir Destek ekibi ve Onarım ekibinin olması. Apple'ın acil olarak televizyon çıkarması gerekli, Çıkarırsa belki bu tarz firmalar nasıl teknik destek verilir. Bu tarz durumlar nasıl yönetilir öğrenirler. Evet bu şekilde 1 hafta bitti sayılır yarın da cuma büyük ihtimal yarında ekip gelmeyecek eve. Ondan sonraki hafta da yoğunluk var deyip oyalarlar artık. Kısacası Samsung Marka televizyon ve ya Herhangi bir ürün alıyorsanız, Olacaklara hazırlıklı olun :) Bakalım bundan sonraki süreçte neler olacak, Gelişmeleri hızlı bir şekilde sizlerle paylaşacağım :)

profile profile
14 Temmuz 2023 09:03 (Şikayetten 14 saat sonra)

Bahadır sonuçtan hiç memnun değil

Bahadır
26 Temmuz 2023 16:50
Bayram sonuçtan hiç memnun değil

Bayram
01 Ağustos 2023 00:04

Samet
19 Mart 2024 19:19

12 Nisan 2025 11:56
Ekinsu sonuçtan memnun

Ekinsu
20 Kasım 2024 22:04
"Problemim çözüldü teşekkür ederim"
Samsung Kategorileri