Hasan sonuçtan çok memnun

Samsung Müşteriyi Zora Sokmayın

06 Kasım 2023 15:11

Merhaba ben Samsung tan TV aldım hediye çeki olarak bana ya çip para veya kahve makinesi hak kazandım söylendi. Bende başvuruyu nasıl yapacağımı bilemedim. Müşteri hizmetlerini aradım bana link yolladılar. Bende linke tıklayıp başvuruyu yaptım fakat bana otomatik çip para çıktı ben kahve makinesini istediğimi söyledim ve müşteri temsilcisini aradım yanlışlık oldu. Düzeltir misiniz dedim ve aynı dakika aradım bana hiç yardımcı olmadılar. Lütfen Samsung çözüm odaklı biz müşterilere yardımcı olun

24 Kasım 2023 15:14

Samsung tan oled TV aldım 52 bin TL'ye bana hediye kartı ya da kahve makinesi hediyesi geldi bende kahve makinesini seçtim ve 35 gündür bekliyorum bugün beni aradılar size kahve makinesinden gönderemiyoruz dediler Samsung gibi bir markanın bu kadar aciz olduğunu bilmiyordum derhal kahve makinamı gönderin

Ek
10 Kasım 2023 18:36

1 Kasımda Samsung TV aldım Media Markt tan hediye olarak kahve makinesi kazandım fakat müşteri hizmetlerini aradım biri 45 gün sonra diğeri 60 gün sonra diyor ben eşime doğum günü hediyesi olarak ayarladım fakat bu sürecin bu kadar uzatmanın ne alemi var 11 gün oldu 13 Kasım eşimin doğum günü hemen ürünüm kargolanıp yollanmasını istiyorum Samsung ailesini seviyorum ❤️

06 Kasım 2023 15:46 (Şikayetten 35 dakika sonra)

07 Kasım 2023 03:03

Çok teşekkür ederim sorunum çözüldü teşekkürler Samsung

07 Kasım 2023 03:03

Teşekkürler Samsung

13 Eylül 2023 10:56
Beyza sonuçtan hiç memnun değil

Beyza
28 Ağustos 2023 16:46
Hilal sonuçtan hiç memnun değil

Hilal
30 Eylül 2023 12:03
Hakan sonuçtan çok memnun

Hakan
19 Haziran 2023 22:44
"Samsung çözüm merkezine teşekkür ediyorum."

Hüseyin
21 Aralık 2023 10:41