Hüseyin sonuçtan hiç memnun değil

Samsung Mikrodalga Fırın Sigorta Artırıyor

01 Eylül 2023 09:32

Samsung mikrodalga fırını 2020 yılında sıfır aldım 4 ay önce birden çalışmadı, servis sigortasını değiştirdi, teslim aldıktan sonra akım koruma prizi kullanmama rağmen yine çalışmadı ve mutfağın sigortasını attırdı, yeniden servise götürdüm yine sigorta değişti bu sefer para alınmadı, teslim aldıktan sonra yine çalışmadı bu sefer dairenin sigortası attı, ana panodan sigortayı düzelttim servise götürdüm yine sigorta değişmiş. Artık kullanamıyorum. Samsung da yardımcı olmadı.

01 Eylül 2023 09:39 (Şikayetten 6 dakika sonra)

05 Eylül 2023 22:04

Samsung tarafından arandım, bu şekilde kullanmam gerektiği yeniden bozulursa yine servise götürmem gerektiği garantisi bittiği için başka bir çözüm bulunmadığı belirtildi. Bir daha bu markayı tercih etmeyeceğim. Daha önce başka bir yerli marka ürünümde garanti bittiği halde arıza sebebiyle aradığımda evimden ücretsiz kargo ile alınıp yenisi gönderilmişti. Samsung a farkının tarafımca ödenip yenisi ile değiştirilmesini teklif ettim ancak en fazla yeniden tamirat yapılabileceği belirtildi. Üç defa arızalandı üç defa sadece ürünün sigortası değiştirildi. Üçüncü defa cihaz arızalandığında evin ana binadan şartelini attırıp koridorun ampulünü patlattığını belirttiğim halde başka bir çözüm bulunmadı. Markanın beyaz eşya ürünlerine güvenim kalmamıştır.

Ali sonuçtan hiç memnun değil

Samsung Mikrodalga Fırında Sürekli Sigorta Sorunu

Samsung Servis Ağı Mağduriyeti: Cihaz Değişimi Bekleniyor

Ethem
05 Şubat 2025 15:28
samsung-servis-agi-magduriyeti-cihaz-degisimi-bekleniyor-1.pdf
Ebru sonuçtan hiç memnun değil

14 Şubat 2024 11:39
Samsung Mikrodalga Fırında Alevlenme Sorunu Ve Servis Şikayeti