11 Temmuz 2024 15:14

27 Haziran 2024 tarihinde Atlantis AVM Samsung mağazasından Samsung Windfree bir klima satın aldım. Klimamın montajı 8 Temmuz 2024 tarihinde gerçekleşti. Öncelikle montaj ekibi gün içerisinde beni arayıp yarım saate geleceğini söyledi, apar topar izin almak durumunda kaldım. Akabinde ekip profesyonel değildi ve yanlarında merdiven bile yoktu, kendi evimdeki merdiveni verdim. Duvara el sürmemelerini belirtmeme rağmen tüm duvarımı el izi yaptılar, aynı zamanda üstüne basmamalarını tembihlememe rağmen TV ünitemin üstüne bastılar ve çizdiler. Buna ek olarak montajı duvara sıfır yapmalarını istedim fakat kafalarına göre duvarı delip taktılar, sonra da düzeltmediler. Klima kanalı aldım ama boruyu da yamuk taktıkları için çirkin görüntüyü kapatamadım. 4 gündür Samsung'a ulaşmaya çalışıyor fakat cevap alamıyorum, sürekli bir yerlere aktarılıyorum ve 24 saat içerisinde dönüş yapılacağını söylüyorlar. Kesinlikle klima konusunda çok zayıf bir marka, kendileri de yapmıyorlar montajı. Ekip Adana'dan gelmiş, 20 yaşında 3 tane genç ve müşteriye saygı duymayan arkadaştı. Binbir emek, özene bezene yaptırdığım evimi görsel olarak çok çirkin bir hale getirdiler. Tüm beyaz eşyalarım Samsung fakat bu sefer çok pişmanım. Asla ulaşılamıyor çözüm ekibine, sürekli geçiştiriliyorum! Günümün 2 saatini çözüm arayarak geçiriyorum. Ayrıca montajı da Yıldırımlar İklimlendirme adında bir firmaya vermişler, o da Adana'dan bir ekibe vermiş. Ne kadar doğru kendi ekibi yokken klima satılması? Eğer yarın akşama kadar sorunum çözülmezse sizleri dava edeceğim, ürünü iade edeceğim, duvarımın boyanmasını ve Lazzoni Mobilya marka TV ünitemin yenilenmesini talep edeceğim!

Yeşim
03 Ağustos 2024 18:16
Samsung Klima Montajında Yaşanan Sorunlar Ve İletişim Eksikliği

Çağla
04 Ağustos 2023 18:18
Ayfer sonuçtan hiç memnun değil

Ayfer
26 Haziran 2025 10:50