Deniz sonuçtan memnun değil

Samsung Klima Montaj Sorunu!

Samsung Klima Montaj Sorunu!
12 Haziran 2024 11:00

Biz Samsung markasının hem üyesi hem de ürünlerinin müşterisiyiz, hal böyle olunca klimamızı 9 Haziran 2024 tarihinde Samsung marka almak istedik. Samsung windfree Premium 24000 BTU duvar tipi inverter klima satın aldık.

Montaj için Samsung müşteri hizmetlerini aradık ve kayıt oluşturduk ve yönlendirdikleri servisi aradık ancak bu noktada bütün hevesimiz kırıldı. Servis bize tarih vermediği gibi çok yoğun olduklarını ve ancak temmuzda kurulum yapacaklarını söyledi. Bu şekilde ciddiyetsiz ve müşteriyi mağdur eden bir yaklaşımı Samsung markasına yakıştıramadık 3 aylık yaz döneminin başında aldığınız bir. Klimayı 1 ay boyunca kullanmak istemiyorsanız Samsung marka klima alabilirsiniz diyecek durumdayız.

Bu arada klimaya ait kutuların büyüklüğü nedeniyle kutular evi kaplamış durumda ve eve kapıdan giremez durumdayız. Bu durumun çocuklu ailelerde nasıl bir kaos yarattığını lütfen hesaba katın.

Sonuç olarak eğer bu sorunumuza bir çözüm getirilmezse ürünü iade edip farklı bir marka satın almayı düşünmekteyiz.

15 Haziran 2024 17:55 (Şikayetten 3 gün sonra)

16 Haziran 2024 04:02

Samsung Electronics Türkiye Başvurumuz ile ilgili, şikayet çözüm merkeziniz bizimle ne zaman irtibata geçecektir.?

25 Haziran 2024 06:55

Samsung Electronics Türkiye Yetkilileri www.samsung.com Hala beklemedeyiz! Saygılarımızla

28 Haziran 2024 18:22

Sorun 22 gün sonunda çözüldü. Montaja gelen ekip profesyonel ve harika insanlardı."geç oldu ama temiz oldu" dedikleri tam olarak böyle bir şey olmalı. Sesimizi duyurduğunuz için "Şikayet Var" ekibi iyi ki varsınız, teşekkürler...

Açelya sonuçtan hiç memnun değil

Açelya
03 Temmuz 2024 23:02
Ahmet sonuçtan hiç memnun değil

Ahmet
05 Temmuz 2024 14:23

Ferhat
31 Temmuz 2024 10:44
Samsung Yetkili Servis Sorunu. 1 Ay Sonraya Randevu Verdiler
Samsung Yetkili Servis Sorunu. 1 Ay Sonraya Randevu Verdiler
Fırat sonuçtan hiç memnun değil

Montaj Hatası Sonrası Klima Arızası Ve Servis İlgisizliği

Fırat