Tamer sonuçtan hiç memnun değil

Samsung Hediye Ütü Kampanyası Mağduriyeti

01 Kasım 2024 10:08

Samsung'dan aldığım çamaşır makinesinin hediye ütüsü olduğunu satış yapan arkadaşlardan öğrendim. Makineyi 25 Temmuz'da aldım, kurulumunu yaptırdım. Hediye için form varmış, onu da doldurdum. Onay bekledim. 60 gün geçti. Samsung'a mail attım, onay aşamasında şartları sağlayıp sağlamadığınız kontrol ediliyor dendi. 10 gün boyunca her gün aradılar, kampanya şartlarını sağlıyor muyum diye kontrol ediyorlarmış. Sonunda tamam dediler, oh dedim. Aradan yine bir 15 gün geçti ama SMS geldi: 23.10.2024 Sayın Tamer k***, Seçili Samsung Beyaz Eşyalarda Hediye kampanyasına yapmış olduğunuz başvurunuz onaylanmıştır. En kısa zaman içerisinde başvuru esnasında belirtilen adrese gönderim sağlanacaktır. Sağlıklı günler dileriz. 1 Kasım'ı sabırsızlıkla bekliyoruz ama ütü gelene kadar modeli eskidi zaten. İyi de böyle büyük bir firma ve satarken hem hediyesi var diye satılıyorken, nasıl bir şartları sağlamamız gerekiyor ki bir hediye için tam 3 ay bekliyorum. Satışta vaat ediliyor ve o an alıyorum, daha şart ne, takla atıp amuda mı kalkacak?

05 Kasım 2024 17:41

Samsung çamaşır makinesi almaz olaydım. 16 07.2024 aldım 25.07.2024 kurulum 25.07.2024 hediye formu doldurdum. 3 ay sonra başvuru onayı geldi. 23.10.2024 müşteri hizmetleri arandı. 60 gün gönderim süresi varmış. Yani şu oluyor ki bekleyen arkadaşlar için söylüyorum. Mağazadan Samsun ürün alırken yanında hediye kampanyası var diyorlarsa 5 ayı gözden çıkarın. Ban ütü taahhüt edildi gelene kadar modeli eskidi. Ürünü satarken hediyesi var diye alma yın 5 ay sabırla şartları kontrol edip sağlayıp sağlamadığınıza bakıyorlar. Ne şartı ürün belli kurulumu belli alınan yer belli her şey ortada daha ne anlamdım biri bana anlatsın ne şartı arıyorsunuz. Hanıma cevap vermekten bıktım.

05 Kasım 2024 17:05

01 Kasım 2024 15:30 (Şikayetten 5 saat sonra)

05 Kasım 2024 09:16

Değerli müşterimiz, İletişim bilgilerinizi paylaşmadığınız için size ulaşamadık. Canlı destek hatlarımıza ulaşabilirsiniz. Saygılarımızla Samsung Electronics Türkiye

06 Kasım 2024 13:52

Şu an bir SMS geldi Samsung tan ürününüz kargoya verildi diye. Yoğun uğraşlar sonucu taahhüt edilen ürüne 102 gün sonra kavuşacağız. Burada yazmamın sebebi bu konuda bekleyen arkadaşlara mağdurlara yardımcı olmaktır. Saygılar

Seyhmus sonuçtan hiç memnun değil

Seyhmus
03 Kasım 2023 23:41
Elif sonuçtan çok memnun

25 Ekim 2023 11:36
"Samsung firması'na göstermiş olduğu hassasiyet için teşekkür ederim... Tam 3 ay geçmiş olsa da Air fryer Precision+grill hediyemi bugün teslim aldım sorunsuz bir şekilde... Darısı daha alamamış diğer müşterilerin başına diyelim... Sevgiler..."
Mahmut sonuçtan hiç memnun değil

Mahmut
02 Temmuz 2025 14:21

Hediye Klima Ve Davlumbaz Sorunu: Süreçte İlgisizlik Ve Gecikme

Tuncay
26 Mayıs 2025 17:24
Hatice sonuçtan hiç memnun değil

Hatice
11 Temmuz 2025 14:26