Samsung Galaxy A35 5G

Samsung A35 cihazım henüz 1 aylık, aşırı ısınıyor. Arka planda çalışan pek bir şey yok, pil optimizasyonu yapıyorum, ayrıca 2 saatte pil %65'e geliyor. Anlamak mümkün değil. 25 karaktere ne gerek var, belli ki bu modellerde bir sorun var. Samsung geri çağırmalı ya da daha üst, sorunsuz bir modelle müşterilerini memnun etmeli.

17 Eylül 2024 16:13 (Şikayetten 3 saat sonra)

Ragıp
17 Eylül 2024 22:33

Herkesin gördüğü bir yere mi yazayım? Bana maille şikayetiniz firma tarafından yanıtlandı mesajı geldiğine göre siz de aynı mail adresiyle iletişime geçemez misiniz, göremiyor musunuz?

Değerli Müşterimiz, Sizinle iletişime geçebilmemiz için cevapla alanından telefon ve isim soy isim bilgilerinizi paylaşabilirsiniz. Çözüm merkezimiz kısa sürede tarafınıza ulaşacaktır. Saygılarımızla Samsung Electronics Türkiye

Değerli müşterimiz, İletişim bilgilerinizi paylaşmadığınız için size ulaşamadık. Canlı destek hatlarımıza ulaşabilirsiniz. Saygılarımızla Samsung Electronics Türkiye

26 Haziran 2025 23:47

Telefon 10 dakika içerisinde ısınıyor telefonu fabrika ayarlarına döndüreyim dedim belki hızlanır ama yine aynı az bir hızlanma oldu sadece uygulama açarken oyun oynarken sosyal medyada gezinirken hantal bir yapısı var oyunlarda zaten 5 dakika sürüyor fırın olmasına evet hava sıcak biliyorum ama arkadaşımın 2,5-3 yıllık Redmi 12 standart model telefonu bile aynı performansı veriyor ben bu telefondan bıktım usandım kendine saygın varsa alma iade için 2 hafta üzeri sayılmıyormuş piyasada sorunlu işlemci sahibi telefonu ben satmıyorum siz satıyorsunuz vergilerle 18 bin tl verdim ben bu telefona donsun diye mi bayilerinize bir daha adım dahi atmayacağım Xiaomi çok daha iyi kamera kalitesi dışı beğenmedim Samsung pişman etti exynos 1380 gibi ısınan ve ana ekranda bile ara sıra takılma yaratan telefon paranız heba etmeyin.

Kemal
Benzer Şikayeti Var
10 Ocak 2025 14:26

Aynı sorun bende de var, Telefonu alalı 1 ay oldu. İnternet Wi-Fi, vb. Her şey kapalı, tasarruf modunda olan telefon, ekran kapalı iken sadece telefon çalışırken batarya 2 günde bitiyor. Aynı koşullarda Samsung A34 modeli 1 hafta dayanıyor, A35 modeli 2 gün dayanıyor.

Samsung A35 İle Isınma Ve Şarj Sorunları

Samsung A35 3 ay önce bu cihazı aldım. Fakat aşırı derecede ısınma sorunu var hem şarjda hem bazı uygulamalarda. Bu duru...

Samsung A35: Şarj Problemi Ve Isınma Sorunu

Samsung A35 cihazım sıfır almama rağmen şarjı çok bitiyor, Telefondan ısınma yapıyor. Müşteri hizmetleriyle görüştükten ...

1 Destek

Yeni Telefonun Isınma Sorunu

8 gün önce Samsung A35 marka, sıfır garantili kutulu telefon aldım. Daha telefonu açar açmaz birden ciddi şekilde ısınma...

Yeni Telefonun Isınma Sorunu

Tümünü Gör
Samsung Gaziantep Yetkili Servisi Kozan Elektronik Yanlış Monte Yaptı!

Samsung GaziantepYetkili Servisi Kozan Elektronik Yanlış Monte Yaptı!

Sultan
Samsung Çamaşır Makinesi Pişmanlığı

Samsung ÇamaşırMakinesi Pişmanlığı

Ezgi
Samsung Q70 Televizyon Panel Arızası

Samsung Q70Televizyon Panel Arızası

Altay
Samsung Çamaşır Kurutma Makinesi Sıkıntısı!

Samsung ÇamaşırKurutma Makinesi Sıkıntısı!

Mesut
Samsung Ve Kutup Ayıplı Mal Sattı!

Samsung Ve KutupAyıplı Mal Sattı!

Veli
Samsung Buzdolabından Sürekli Su Geliyor