Ömer sonuçtan hiç memnun değil

Samsung Çamaşır Makinesi Ve Yetersiz Servis Hizmeti

18 Ekim 2024 20:02

Geçen yıl Kasım ayında Media Markt mağazasından Samsung WW90T4020CE/AH 1200 Devir 9 kg Çamaşır Makinesi satın aldık. Ailem ile sonrasında askere gittim ve oradayken öğrendim ki makine arıza yapmış ve çıkan kıyafetleri lekeli vermeye başlamış. Daha sonrasında ailem Samsung ile iletişime geçerek servis çağırmış ve gelen servis gelip sadece bakmış ve müşteri hatası diyerek 500 TL servis ücretini alıp gitmiş. Hatanın nedeni ne? Bilmiyoruz, çözümü var mı? Bilmiyoruz. Eeee sizin servisçi olarak göndermiş olduğunuz adam, garantisi olan bir cihazı nasıl oluyor da sadece müşteri hatası diyerek ve bunun için 500 TL gibi bir servis ücreti talep ediyor? Kendisi ne bir onarım yolu sunmuş ne de cihazı almış, daha bu makine 1 yaşına bile girmedi. Nasıl oluyor da bu kadar sorumsuz olabiliyorsunuz, gerçekten aklım almıyor. Satarken cihaz mükemmel, herhangi bir sorunla karşılaştığınızda garantiniz var, yetkili servisiniz var demeyi biliyorsunuz ama servis ücreti adı altında parayı alıp hiçbir şey yapmadan gidiyorsunuz. Nasıl bir mantık bu? Üstüne bir de satarken beyefendi, cihaz koruma sigortası da yaptırın, cihazınızı garantiye alın demeyi de biliyorsunuz ama icraata gelince parayı al, kullanıcı hatası de ve geç. Çok iyi gerçekten.

19 Ekim 2024 09:22 (Şikayetten 13 saat sonra)

29 Ekim 2024 18:34

İletişim numarasını arayıp değiştirdiğim halde iletişime geçilmedi

Muhammet sonuçtan hiç memnun değil

Muhammet
25 Haziran 2024 17:14

13 Mart 2024 13:07
Cem sonuçtan hiç memnun değil

Arızalı Samsung Çamaşır Makinesi İçin 3 Haftadır Çözüm Bulunamıyor, Haksız Servis Ücreti Alındı

23 Nisan 2025 23:04
Ayşenur sonuçtan hiç memnun değil

Ayşenur
05 Şubat 2025 12:26