Emre sonuçtan hiç memnun değil

Samsung Çamaşır Makinesi T-shirt Yırtma Sorunu Ve Servis İlgisizliği

16 Ağustos 2024 20:38

Merhaba, yaklaşık 3 yıldır kullandığım Samsung marka çamaşır makinesi son 10-12 aydır t-shirtlerimi yırtıyordu. Başlarda fazla yükleme kaynaklı olduğunu düşündüm, daha sonra yıkanan eşyaların sayısını azalttım ama değişen bir şey olmadı. Gitgide daha fazla t-shirt yırtılıyordu ve herhangi bir çözüm bulamadım. 12/08/2024 tarihinde sorunun çözümüne ulaşmak için Samsung teknik servisi çağırdım. Gelen arkadaşlar kazanın içini sadece ellerine kadın çorabı geçirip kontrol ettiler ve kazanda herhangi bir sorun olmadığını söylediler. Yıkadığım eşyaların fazla geldiğini, azaltmam gerektiğini söylediler ve servis ücretini alıp gittiler. Bundan 2 gün sonra sadece t-shirt yıkamama rağmen, ki 10 adet t-shirt ancak vardır, makinenin tamburunda arka kısma t-shirt sıkıştığını fark ettim. Yetkili servisin detaylı kontrolünü sağlamadan sağlam dediği tamburun arka kısmında boşluk vardı ve t-shirt ve diğer eşyalar buraya sıkışıp yırtılıyordu. Yetkili servisi tekrar arayıp durumu anlattığımda ve tamburun arka kısmında boşluk olup olmadığını kağıt yardımıyla kontrol ettiğimi ve t-shirt sıkıştığını söyleyince, kağıtla kontrol gibi bir işlemin olmadığını, zaten yırtacak bir şey olsa kadın çorabına takılacağı bilgisini söylediler. Müşteri talebi doğrultusunda yıkama yapabilir ve takılma ve yırtılma olur ise işlem yapılabilir, o yıkamada sorun olmazsa bir şey yapamayacaklarını söylediler ve yıkama işlemi yapılır ise servis ücreti daha fazla olacağı bilgisini verdiler. 10-12 aydır ilk kez takıldığını gördüğüm ve kendilerinin bile bulamadığı sorunun çözümü için makinenin t-shirtlerimi yırtması ve onların gözü önünde yapmasını beklemem gerekiyormuş. Media Markt üzerinden yapmış olduğum sigorta kapsamında mevcut tamburun değişim ya da tadilat kısmında bilirkişi raporu istendi. Ancak bu arkadaşlar sorunumu çözmek yerine geçiştirdikleri için herhangi bir sonuca ulaşamıyorum. Mevcut sigorta sürem dahilinde Samsung arızalı kazanı bilirkişi olarak gelip kontrol edip onaylamaz ise kendileri işlem yapmadıkları gibi yapan firmaya da engel olup hizmet almamı engelliyorlar. Daha önce de aynı markada birçok sorun yaşadım. Ben pişmanım.

17 Ağustos 2024 18:10 (Şikayetten 21 saat sonra)

Emre
Emre
21 Ağustos 2024 18:30

Samsung aradı çözüm yok çözmeye niyetli kimse yok arızayı üstlenme dahi yok işte Samsung böyle bir firma.

Aydın
Aydın

Samsung bu konularda müşteri memnuniyeti sağlayamıyor Emre Bey, kolay gelsin umarım sorununuzu giderebilirler.

Goncagül sonuçtan hiç memnun değil

Goncagül
07 Temmuz 2023 20:58