Samsung Çamaşır Makinesi Kazan Sorunu

19 Kasım 2023 17:032.616

Samsung WW11BB534DAEAH model çamaşır makinesi aldım. Servis kurulumunu yaptı. Kullanmaya başladıktan sonra kazan 'tak tak tak' diye sesler çıkarmaya başladı. Dolu, yarım dolu ve boş şekillerde denedim. Hepsinde aynı sesi yapıyor. Kazan sanki yerinden fırlayacakmış gibi oluyor ve kapak dışarı doğru oynamaya başlıyor. Servisi çağırmadan önce ayaklardan emin olmak için dengesizlik olup olmadığını su terazisiyle kontrol ettim ve bir sorun olmadığını gördüm. Servisi çağırdım, 'Abi bunlar böyle' dediler ve 'Sorun yok' diyerek gittiler. Sorunum en kısa sürede çözümlenmelidir. Aksi halde hukuki yollara başvuracağım.

2 Destek
20 Kasım 2023 08:52 (Şikayetten 15 saat sonra)

4 Aralık 2023 15:34

Desibel sınırını geçmesine rağmen değişim sağlanmıyor. Defalarca görüşme sağlandı, servis defalarca geldi. Çözüm yok. Kapak kırılacak gibi. Sesten komşular şikayet ediyor.

Yeni Aldığım Çamaşır Makinesi Hayal Kırıklığı Yaşattı

Gökhan
12 Mayıs 2025 12:022.298

Samsung WW11BB534DABAH kodlu, 11 kg kapasiteli çamaşır makinesinin kazanı çok ses yapıyor. Kapak arasına sürekli çorap k...

Yeni Aldığım Çamaşır Makinesi Hayal Kırıklığı Yaşattı

Tümünü Gör
Samsung Çamaşır Makinesinde Kronik Sorunlar

Samsung ÇamaşırMakinesinde Kronik Sorunlar

Taha
Samsung Kaliteli Diye Aldık Tam Bir Fiyasko

Samsung Kaliteli DiyeAldık Tam Bir Fiyasko

Huseyin
Samsung 11 Kg Yapay Zeka Çamaşır Makinesi Sıkma Ve Durulamada Helikopter Gibi!

Samsung 11 Kg YapayZeka Çamaşır Makinesi Sıkma Ve Durulamada Helikopter Gibi!

Ayşegül
Samsung Pişman Oldum

Samsung Pişman Oldum

WW11BGA046AEAH Samsung Çamaşır Makinesi Hüsranı!

WW11BGA046AEAHSamsung Çamaşır Makinesi Hüsranı!

Ayvaz
Samsung Ayıplı Ürün