Emre sonuçtan hiç memnun değil

Samsung Çamaşır Makinesi İle Yaşanan Sürekli Sorunlar

Samsung Çamaşır Makinesi İle Yaşanan Sürekli Sorunlar
22 Kasım 2024 09:01

Samsung marka çamaşır makinesi satın aldık, aldığımız makine ilk kuruluma geldiğinde defolu çıktı ve yenisini getirdiler. Yeni gelen makine ise bozuk çıktı, başka bir model ile değişim yaptılar. Son gelen makine ise çamaşırları pis yıkıyor, yumuşatıcı kokmuyor ve ciddi şekilde ses çıkartıp bazen sıkma modunda yerinden çıkacak kadar zıplıyor. Kaç kez servisi aradım, geldiler gittiler. Makineniz sağlam deyip bizi geçiştiriyorlar. Sürecin en başından bu yana rezil ettiler bizi.
E*** G*****
Sarıçam / Adana Çarkıpare Mahallesi 1031 sk H****** Hanım Apartmanı Kat 5 Daire 10

22 Kasım 2024 10:22 (Şikayetten 1 saat sonra)

26 Kasım 2024 08:23

Beni arayıp servis kaydı oluşturdunuz servisiniz verdiği randevu gününde gelmedi... Ya bu makinenin tamiri yapılır ya da Tüketici Hakem Heyeti'ne ve hukuki yollarla devam ederiz.

14 Ağustos 2025 09:16

Tüketici Hakem Heyeti kararı ile 0 makine ile değişim sağlandı sorun çözüldü ama sorunu Samsung değil Tüketici Hakem Heyeti çözdü.

Yasemin
05 Mart 2025 22:23
Derya sonuçtan hiç memnun değil

Derya
16 Ekim 2024 09:43
Nazlı sonuçtan hiç memnun değil

Nazlı
19 Kasım 2024 18:05

Burçak
01 Ekim 2023 13:09
Elif sonuçtan hiç memnun değil

Samsung Çamaşır Makinesi Kabusu: Sorunlar Bitmiyor!

04 Şubat 2025 12:57

Samsung Kategorileri