Serap sonuçtan hiç memnun değil

26 Şubat 2024 00:45

Samsung çamaşır makinesi asla sessiz çalışmıyor çamaşırları parçalıyor beyazları mahvetti. Her yıkamada bir kıyafet parçalanmış olarak çıkıyor. Çok sıkıldım artık nereye ulaşmaya çalıştıysam cevap alamadım. Önceki kullandığım makineyi yazlığa götürmek ve makine kg mi yükseltmek istediğim için Samsung çamaşır makinesini tercih ettim güvenilir diye ama aldığım günden beri sürekli sorun çıkarıyor. Çamaşırlar asla güzel kokmuyor

26 Şubat 2024 09:05 (Şikayetten 8 saat sonra)

01 Mart 2024 18:27

Artık her yıkanan çamaşır da bir kıyafet parçalanmış çıkıyor yazık günah ya bıktım artık kıyafetler olmuş dünya para

01 Mart 2024 18:31
Samsung Çamaşır Makinesi Çamaşırları Parçalıyor

Her yıkamada çamaşır parçalanması artıyor gerçekten çok sıkıldım nereye başvurduysam sonuç alamadım. Artık her yıkamada bir kıyafet parçalanmış olarak çıkıyor yeter kıyafetler olmuş dünyanın parası olmuş dava açacağım artık. Servis alıp tambur değişikliği yapalım dedi. Hem sesli çalışıyor. Hem çamaşır parçalıyor. Hem de deterjan kokusu olmuyor. Nasıl is bu anlamadım

Fatih sonuçtan hiç memnun değil

Fatih
24 Kasım 2024 12:24
Tuba sonuçtan hiç memnun değil

13 Mayıs 2025 09:23
Nagihan sonuçtan hiç memnun değil

Nagihan
09 Ağustos 2023 00:21
İbrahim sonuçtan hiç memnun değil

İbrahim
22 Eylül 2023 10:14