Samsung Buzdolabının Motor Sorunu Ve Garanti Karmaşası

Berfin
20 Ekim 2024 23:07

3 sene önce Samsung bayisinden dijital inverter alttan donduruculu buzdolabı aldık, durduk yere motoru bozuldu. Biz de anlamadık ne olduğunu çünkü 3 senelik bir ürün, ne olabilir? Tanıdığımız vardı, gelip baktı, motor bozulmuş dedi. Ondan sonra bizim buzdolabının 10 yıl motor garantisi varmış. Müşteri hizmetlerini aradığımızda bize 3 yıl olduğunu söyledi. Biz servisi aradık, geldiler. Motoru daha önce tanıdığımız söküp baktığı için garantinin karşılanmadığını söylediler. Her neyse, motor ve kart değiştirildi ve değiştiğinden beri dolaptan ses geliyor. Biz de servise gelen arkadaşa sesi yolladık, gelip baktı, normal dedi. Normal bir ses olsa zaten çağırmayız; motor durunca traktör durur gibi ses yapıyor. Evlendiğimizde almıştık, iyi bir marka olsun dedik ama yanılmışız. 3 yılda bir buzdolabı motoru mu bozulur? Sesten çok rahatsız oluyoruz. Daha önce de motorun çalıştığını duyuyordum ama sessizdi, nedense değiştirildikten sonra yapmaya başladı.

21 Ekim 2024 10:26 (Şikayetten 11 saat sonra)

Dursun
16 Temmuz 2024 14:52