Çiğdem
04 Aralık 2024 15:26

Samsung tan aldığım ve daha bir yıl bile olmayan bulaşık makinemiz aldığımızdan beri lekeli çıkarıyor. Mayıs sonu haziran başı gibi Fethiye den servis yolladılar ( çok büyük uğraşılardan sonra ) gelen servis kapağını açıp buna parlatıcı koyun düzelir dedi ve gitti! Makineye bakmadı bile... Tabii ki düzelmedi ve üstelik son zamanlarda deterjan eritmemeye başladı. Bulaşıklarda şimdi bir de deterjan tortusu kalıyor.
Biz de doğal olarak servis çağırmak için Samsung merkezi aradık. Önce canlı destek olmak istediler, olmayınca servis kaydı aldılar. Yaklaşık 5 müşteri temsilcisi 2 çözüm ekibi personeli dahil Fethiye de tek yetkili! Olan servisi evimize bir türlü gönderemedi! Dün geleceklerini söylediler, hiçbir açıklama yapmadan gelmediler. Bu günde arayıp arkadaşlarının acil işinin çıktığını, bugün işi erken biterse bugün, olmazsa yarın! Geleceklerini söylediler. Oldukça profesyonel çalışan! Samsung tan ve servisten şikayetçiyim.

04 Aralık 2024 17:13 (Şikayetten 1 saat sonra)

09 Aralık 2024 10:37

Değerli müşterimiz, İletişim bilgilerinizi paylaşmadığınız için size ulaşamadık. Canlı destek hatlarımıza ulaşabilirsiniz. Saygılarımızla Samsung Electronics Türkiye

Cıgdem
31 Mayıs 2024 16:50
Samsung İlgisizliği Ve Servis Sorunu
Tamer sonuçtan hiç memnun değil

Tamer
23 Kasım 2023 16:43

Hatice
06 Kasım 2023 16:21
Zeynep sonuçtan hiç memnun değil

Zeynep
17 Mayıs 2025 18:51
Aysun sonuçtan memnun

Aysun
23 Aralık 2024 19:45
"Ürün değişimi için teşekkürler, bizi çok yormuştu bu süreç."

Samsung Kategorileri