Samsung Ankastre Set Hediyesini Yollamıyor

Ummuhan
15 Ocak 2024 18:52

2023 yılı Mayıs ayında ailemizin evine Samsung'dan ankastre set aldık ve o zaman yanında mikrodalga fırın hediyesi vardı. Alabilmemiz için kurulum evraklarını göndermemizi istediler, ben de gönderdim. Aradan belli bir süre geçtikten sonra ürün hala gelmedi. Ürünleri aldığımız yeri konuyla ilgili sorduğumuzda, iki aydan uzun sürebileceğini söylediler. Beklememize rağmen ürünler gelmedi. Sonrasında iletişim kurduğumda, inceleme yapıp dönüş yaptılar; evrakların okunamadığı için işlem yapılmamış. Ancak, bu konuda herhangi bir arama yapılmadı ve benden evrakları tekrar istediler. Evrakları 10.17.2023 tarihinde tekrar yolladım. Ürünler yine gelmeyince, 15.01.2024 tarihinde saat 17:35'te çağrı merkezi yetkilisi H**** Bey ile görüştüm. H**** Bey, ürünlerin henüz çıkmadığını ve çıkış yapıldığında beni bilgilendireceklerini söyledi. Ayrıca, ne zaman mail göndereceğimi sorduğumda bana 17.12.2023 tarihi olarak yanlış bilgi verdi. Samsung gibi büyük bir firmanın bir ürünü göndermemesi ve müşterisini mağdur etmesi, üstüne bir de yanıltmaya çalışması büyük bir hayal kırıklığı yarattı bizde.

15 Ocak 2024 20:57 (Şikayetten 2 saat sonra)

Zafer sonuçtan hiç memnun değil

Zafer
19 Temmuz 20:53

Enver
10 Haziran 2023 10:11
Abdurrahman sonuçtan hiç memnun değil

Abdurrahman
08 Nisan 02:42
Murat sonuçtan hiç memnun değil

Murat
12 Temmuz 2024 21:57