Samsung 50au8000 Kronik Panel Arızası

İbrahim
22 Ağustos 2024 17:56

Samsung 50au8000 TV izlerken bir anda ekranda yatay çizgiler çıkıp açılıp kapanmaya başladı. (video mevcut). Garantisi bittiği (kurulum olarak daha 24 ay görmemesine rağmen) halde yetkili servis çağırıp 450 TL para verdim. Crystal UHD AU8000 modellerinde kronik sorun olduğunu belirli bir zaman sonra panel arızası verdiğini söylediler. Güvendik aldık. İyisinden alalım dedik bu mu yani Samsung? Servis ekteki formda da yazdığı gibi 10500 TL'ye panel değişimi yapılacak dedi. Samsung olarak siz de hatanızın farkında olup sorun yaşayanların Ücretsiz bir defa paneli değiştirmişsiniz herkesin benim TV'nin panelinizin ücretsiz değiştirilmesini istiyorum. Mağdur etmeyin bizi. Yazık günah parayı kolay kazanmıyoruz.

23 Ağustos 2024 10:09 (Şikayetten 16 saat sonra)

Görkem
26 Eylül 2024 23:23

Gökmen
27 Aralık 2024 19:07
Samsung TV'nin Panel Arızası Ve Yetersiz Müşteri Hizmeti
Samsung TV'nin Panel Arızası Ve Yetersiz Müşteri Hizmeti
Mehmet sonuçtan çok memnun

19 Ocak 2024 14:52
"Fadime Hanım süreç ile gayet olumlu bir şekilde ilgilendi ve panel değişiminin müşteri memnuniyeti adına ücretsiz olarak yapılacağını iletti. Kendisine ve Samsung firmasına teşekkür ederim."
samsung-televizyonun-aniden-ekrani-karardi-ve-panel-degisimi-1.jpg
Ekrem sonuçtan hiç memnun değil

Ekrem
14 Ekim 2024 21:27