19 Kasım 2024 16:46

2 Gün önce daha de alışveriş yaptığım bir ayakkabı markasından 409 TL'lik bir alışveriş yaptım. Bugün (19.11.20224) 11.05'te 0850 820 08 87 numarasından bir SMS geldi. Sipariş adresinde yanlışlık olduğu ve kargo ücreti için 1.71 TL eksik olduğunu yazdı. Sonrasında QNB Finansbank kredi kartımda son kalan 200 TL limit var zaten bir aksilik durumunda sorun olmaz diye oradan kredi kart numarasını girdim. Hiçbir SMS, numara onay kodu gelmedi telefonuma. QNB uygulamasından bakınca şok oldum 69.150,61 TL (1.499,92 pound) çekilmiş provizyonda bekliyor diye yazıyordu.
11.34'te QNB Finansbank telefon bankacılığına şüpheli işlem diye bildirdim. Müşteri hizmetleri kartımı kapattı ve telefon bankacılığı uygulamasına girişi engelledi ben de giremiyorum. 48 saat sonra provizyon kalkınca şikayette bulunabilirsiniz dedi. Daha sonra 11.50 ve 12.38'de yine müşteri hizmetleriyle görüştüm ama aynı cevapları aldım.
Sayın QNB Bankası yetkililerinden işlemin iptal edilmesi konusunda yardım bekliyorum. Limitim 200 TL kalmasına rağmen -69.150 TL nasıl bir karttan işlem yapılabilir. Ayrıca bana SMS veya onay kodu gelmeden 69.150 TL nasıl çekilir hem de yurt dışından. Kartım yurt dışına da kapalı olmasına rağmen.
Bu konuda bankadan gerekli işlemlerin yapılmasını rica ediyorum. Aksi durumda hukuki süreçlerin sonuna kadar takipçisi olacağım.

19 Kasım 2024 16:46 (Şikayetten 1 dakika sonra)

Değerli Müşterimiz, İletmiş olduğunuz bildirim Bankamızca değerlendirmeye alınmıştır. Gerekli incelemeler yapıldıktan sonra tarafınıza sonuç hakkında en kısa süre içerisinde bilgi verilecektir. Bankamızı tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz. Saygılarımızla, QNB

Nuray
Nuray
19 Kasım 2024 16:56

Lütfen mağduriyetimi en kıs sürede çözün, çünkü benim kartımda sadece 200 TL limit varken, -69 binlik çekim olamaz ve ben kart sahibi olarak eksi bakiyem olduğunu ben bile bilmiyorum, ben tamamen mağdurum,200 TL limitim olduğunu düşünürken -69000 çekim olup ve buna müsaade edilmesi çok mağdur edici durum

Vedat
Vedat

Sonuç alabildiniz mi acaba

Eda
Eda

Merhaba bende benzer durum yaşadım paranızı alabildinizmi naptınız

Ecehan sonuçtan hiç memnun değil

08 Ocak 2025 13:27

30 Ocak 2025 09:31
QNB Finansbank Güvenlik Açığı Ve Müşteri Hizmetleri Sorunu
Cana sonuçtan hiç memnun değil

QNB Finansbank Kredi Kartım -4000 Liraya Kadar Güvenlik Açığına Uğradı

10 Nisan 2024 18:12