09 Ekim 2024 20:53

Muğla/Ortaca QNB Finansbank'ta ödenmiş olan protestolu senedim kaldırılmıyor. 5 aydır uğraşıyorum, kötü muameleye maruz kalıyorum. Esnafım, bu durumdan dolayı mağdurum, ticari faaliyetime engel oluyor. Çalıştığım firma ile senetli çalışıyordum, senet tarihimi unuttuğumdan dolayı protesto olan senedi elden ödendiğine dair, çalıştığım firma defalarca bankaya 'borcu yoktur' yazısı gönderdi. İlk dedikleri tarih tutmuyor, 'şu tarihli borcu yoktur getir' dediler. Onların söyledikleri tarihe düzenleme yapıldı. Tekrar tekrar gönderdik, götürdük, en sonunda 'kaldırdık' dediler. 3 hafta geçti, kaldırmadılar protestoyu. Sonra bankaya gittim, 'kalkmamış' dedim, bu sefer de 'senet bizde görünmüyor' dediler. Halbuki senedim onlarda, e-devlette risk merkezinde QNB Finansbank olduğu görünüyor. Senet tarihi görünüyor, senet tutarı görünüyor. 'Buyurun telefonumdan bakın, senedim sizde' diyorum, 'biz başkasının telefonuna dokunmak zorunda değiliz' diyorlar. Nedir bu çektiğim, nasıl bir işe düştüm, çıkamıyorum işin içinden. Yok mu bana yardımcı olacak biri? Ne yapacağım bilmiyorum, ticari hayatıma büyük engel oluyor bu durum, yardımınızı istiyorum.

09 Ekim 2024 21:18 (Şikayetten 24 dakika sonra)

Değerli Müşterimiz, İletmiş olduğunuz bildirim Bankamızca değerlendirmeye alınmıştır. Gerekli incelemeler yapıldıktan sonra tarafınıza sonuç hakkında en kısa süre içerisinde bilgi verilecektir. Bankamızı tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz. Saygılarımızla, QNB Finansbank

09 Ekim 2024 21:44

Lütfen yardımcı 🙏🙏

09 Ekim 2024 21:44

Lütfen yardımcı olun🙏🙏

16 Ağustos 2024 09:47

QNB Finansbank'ta Devam Eden Haciz Sorunu

18 Şubat 2025 11:48
Nuri sonuçtan hiç memnun değil

25 Şubat 2025 15:47

06 Aralık 2023 15:13