QNB Finansbank Şikayet Haciz Satış

18 Ağustos 2024 18:34

QNB Finansbank'a kredi kartımdan dolayı borcum bulunmaktaydı fakat yaptığım bir kaza sonucu hayatım altüst oldu. Ödeyemedim, icraya verdiler. Avukatla görüştüm, 252 bin olarak gün içinde ödemezsem evimi ve arabamı satışa çıkaracağını söyledi. Tek evim ve ailemle yaşıyorum. Ödeyeceğimi, taksit yapmalarını rica ettim ama hiçbir şekilde yardımcı olmadı. Ekonomik ve psikolojik olarak şu an çöküş yaşıyorum. Ben borcumu inkar etmiyorum. Zaten borç borçtur. Taksitler veya aracımda haciz emri kaldırılsa, zaten satıp toplu öderim. Bugün bir avukatla görüşüp dosyamı incelettim, işlemler hızlanmış fakat bana hiçbir tebligat gelmedi. Yapılan işlem usulsüzdür. Ya bana yardımcı olsunlar, taksit veya araba satışım için onay versinler, ödeyeyim. Bu kadar aşağılayıcı, psikolojik olarak baskı uygulanması yanlış. Bizler de onlar da insan.

18 Ağustos 2024 18:35 (Şikayetten 1 dakika sonra)

Değerli Müşterimiz, İletmiş olduğunuz bildirim Bankamızca değerlendirmeye alınmıştır. Gerekli incelemeler yapıldıktan sonra tarafınıza sonuç hakkında en kısa süre içerisinde bilgi verilecektir. Bankamızı tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz. Saygılarımızla, QNB Finansbank

İsmail
İsmail
24 Ağustos 2024 13:56

Hiçbir geri dönüş almadım

Borç Ödemek İsterken Haciz Ve Bloke Engeliyle Karşılaştım

17 Temmuz 2025 15:04

Avukatın Tehditkar Tavrı Ailemi Mağdur Etti, Yapılandırma Ve Çözüm İstiyorum

14 Ekim 2025 00:43
avukatin-tehditkar-tavri-ailemi-magdur-etti-yapilandirma-ve-cozum-istiyorum-1.jpg

QNB Türkiye Kategorileri