Ferhat sonuçtan hiç memnun değil

26 Temmuz 2024 22:19

QNB Finansbank açıklama yapmadan red vermektedir. Tüm kriterlerini sağlamaya rağmen kredi kartı başvurusuna red veriyor Genel müdürlük arıyor konuşmamıza göre kart onayını belirliyor Müşteri hizmetleri 20.000 azaltın öyle deneyin dedi azaltıp denedim yine olmadı. Bu kart trilyonluk adamlara mı veriliyor. Findeks raporum 1467 puan ödemediğim kredim ve kredi kartım yok günü gününe ödüyorum QNB bankası daha ne olsun istiyorsun. Hesabımda güzel meblağda parada var başka ne olsun istiyorsun Açıklama yapın insanlara olumsuz deyip konuyu kapatıyorsunuz

26 Temmuz 2024 22:29 (Şikayetten 10 dakika sonra)

Değerli Müşterimiz, İletmiş olduğunuz bildirim Bankamızca değerlendirmeye alınmıştır. Gerekli incelemeler yapıldıktan sonra tarafınıza sonuç hakkında en kısa süre içerisinde bilgi verilecektir. Bankamızı tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz. Saygılarımızla, QNB Finansbank

06 Ağustos 2024 12:13

Arayıp diyorsunuz ki limitle alakalı durum başka banka bu limitlerin dışında 113 bin tl limitli hemen verelim diyor Akbank limitinizi 158 bin tl yapalım diye ararken sizin bankada nasıl limit problemine takılıyor

07 Ağustos 2024 13:43

07 Ağustos 2024 13:43
07 Ağustos 2024 14:33

Size cevabımı önceki yazışmada yazdım arayıp sözlü iletildi diyorsun çözüm yok çözüm üretemediğin yerde halen süreci uzatıyorsunuz sorun limitlerse kanunlar herkes için aynıdır diğer bankalar arayıp ısrarla limit artırmak isterken siz neden kart vermekte direniyorsunuz

Tuğba sonuçtan hiç memnun değil

QNB Finansbank Mastercard Başvurusu Yaptım

13 Aralık 2023 09:09
Zerin sonuçtan hiç memnun değil

06 Aralık 2024 19:55
Kredi Kartı Başvurum Neden Sürekli Reddediliyor?
Sefa sonuçtan hiç memnun değil

15 Kasım 2024 20:03

24 Şubat 2024 02:19