QNB Finansbank Ödeme Planı Karmaşası Ve Müşteri Hizmetleri Sorunu

17 Kasım 2023 14:50

QNB Finansbank'tan Finans GO kart aldım. Geçen ay hesap kesim tarihini değiştirdim ve kartı kullandım. Bu ay ilk taksiti 13'ünde ödedim, 27'sinde ikinci taksit çıkmış. Müşteri temsilcisi bana 1522.5 TL ödediğimi ve 507 TL'yi ödemediğimi söyledi. Ben zaten 1522.5 TL olan tutarı üçe böldüğümü ve ödemiş olsam hiç borcumun kalmayacağını söyledim. İkinci kez telefonla aradım, oradaki temsilci de üçüncü taksiti ödeyeceğimi söyledi. Üçüncü kişiye bağlandığımda ise saçma sapan beyanlarda bulundu ve tartıştıktan sonra telefonu yüzüme kapattı. Düzenli ödemeler yapan bir müşteri olarak bu kadar birbirinden bağımsız çalışan ve insanları yanlış yönlendiren bir banka deneyimi yaşamadım.

17 Kasım 2023 14:53 (Şikayetten 2 dakika sonra)

Değerli Müşterimiz, İletmiş olduğunuz bildirim Bankamızca değerlendirmeye alınmıştır. Gerekli incelemeler yapıldıktan sonra tarafınıza sonuç hakkında en kısa süre içerisinde bilgi verilecektir. Bankamızı tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz. Saygılarımızla, QNB Finansbank

Mert sonuçtan hiç memnun değil

QNB Finansbank Düzenli Harcama Öteleme Kampanyası Benim Bilgim Olmadan Onaylanmış

08 Aralık 2023 12:37
Mustafa sonuçtan çok memnun

12 Temmuz 2023 14:16

QNB Finansbank Yapılandırma Adı Altında

19 Eylül 2023 21:09
QNB Finansbank Yapılandırma Adı Altında
Alparslan sonuçtan hiç memnun değil

Alparslan
07 Aralık 2024 02:57
Yanıltıcı Kredi Kartı Yapılandırma Süreci
Osman sonuçtan hiç memnun değil

03 Ocak 2024 11:45

QNB Türkiye Kategorileri