10 Şubat 2024 22:18

Yaklaşık bir aydır QNB Finansbank, hesabıma bloke koymuş ve işlem kısıtlaması getirmiştir. Müşteri hizmetlerine başvurduğumda tarafıma dönüş yapılacağı belirtildi fakat kimse dönüş yapmadı. Ne zamana kadar mağdur olacağımı bilmiyorum. En son hesabınızın kapatılacağına dair bir bildirim aldım ancak içinde para olan bir hesabın nasıl kapatılacağını anlamıyorum. Bankanın ve müşteri hizmetlerinin sorumsuz davrandığını düşünüyorum. Lütfen hesabımı açın veya işlem kısıtlamasını kaldırın, bu kadar süre bekletilmek haksızlık.

10 Şubat 2024 22:19 (Şikayetten 1 dakika sonra)

Değerli Müşterimiz, İletmiş olduğunuz bildirim Bankamızca değerlendirmeye alınmıştır. Gerekli incelemeler yapıldıktan sonra tarafınıza sonuç hakkında en kısa süre içerisinde bilgi verilecektir. Bankamızı tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz. Saygılarımızla, QNB Finansbank

10 Şubat 2024 22:27
QNB Finansbank Hiç Güvenli Değil

Hiçbir şekilde geri dönüş yapılacağını sanmıyorum hayatımda gördüğüm en sorumsuz banka

11 Şubat 2024 00:24

Yalan söylüyorsunuz bankayı aradığımda geri dönüş yapılacak deniliyor ondan sonra da beni de müşteri hizmetlerine bağlamıyorsunuz

Şikayeti Çözüldü

Merhabalar, çözüldü mü acaba çözüldüyse nasıl çözüldü

Fatih
Fatih

Merhabalar aynısı benim başıma geldi sorununuz düzeltildimi acaba?

Şikayeti Çözüldü

Merhabalar, çözüldü mü acaba çözüldüyse nasıl çözüldü