Kampanya Mağduriyeti: QNB'nin 20.000 TL Hediye Vaadi Yerine Getirilmedi

Kampanya Mağduriyeti: QNB'nin 20.000 TL Hediye Vaadi Yerine Getirilmedi
12 Aralık 2024 12:03

Sayın Yetkili,

Ben, Nurdane S*****, Müşteri Numaram: 29090081 QNB'nin düzenlediği 20.000 TL hediye kampanyasına katılım sağladım. Kampanyaya katıldığım günü ve başvurumu net bir şekilde hatırlıyorum. Kampanyanın şartlarını yerine getirerek, kredi kartı başvurusu yaptım ve ertesi gün EFT işlemimi gerçekleştireceğim sırada, kampanya sayfasının kaybolduğunu fark ettim.

EFT işlemimi gerçekleştirdiğim halde, kampanya kapsamında 20.000 TL'lik hediye tutarı hesabıma yatmamıştır. Kampanyaya katıldığımı ve işlemi tamamladığımı kesin olarak biliyorum. Bu durum, benim için oldukça mağduriyet oluşturmuştur, çünkü kampanyaya katılabilmek için kredi kartı başvurusu yapmıştım.

Kampanyanın bitmiş olması durumunda dahi, bankanıza duyduğum güven nedeniyle bu mağduriyetimin giderilmesini talep ediyorum. Müşteri memnuniyeti ve bankaya olan güvenimin zedelenmemesi adına, yaşadığım bu sorunla ilgili gereğinin bir an önce yapılmasını bekliyorum.

Yardımlarınızı rica eder, konuya göstereceğiniz ilgiye teşekkür ederim.

12 Aralık 2024 12:07 (Şikayetten 4 dakika sonra)

Değerli Müşterimiz, İletmiş olduğunuz bildirim Bankamızca değerlendirmeye alınmıştır. Gerekli incelemeler yapıldıktan sonra tarafınıza sonuç hakkında en kısa süre içerisinde bilgi verilecektir. Bankamızı tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz. Saygılarımızla, QNB

Nurdane
Nurdane
12 Aralık 2024 20:15

Kampanyaya katılım sağladım, 200000TL QNB'ye transfer ederek maddi olarak kayba uğradım, kampanyaya katılmama rağmen bir anda kampanya yok oldu, mağdur edildim. Kandırıldım, bir an önce mağduriyetimin giderilmesini istiyorum.

Kampanya Sözü Tutulmayan Müşteri Mağduriyeti

27 Aralık 2024 00:42
Kampanya Sözü Tutulmayan Müşteri Mağduriyeti

QNB Finansbank Kampanyam Sebepsizce İptal Edildi, Güvenim Sarsıldı

08 Mayıs 2025 11:33
QNB Finansbank Kampanyam Sebepsizce İptal Edildi, Güvenim Sarsıldı

10 Aralık 2024 19:06
Kadir sonuçtan hiç memnun değil

22 Aralık 2024 22:44
Hüseyin sonuçtan hiç memnun değil

20 Aralık 2024 20:37

QNB Türkiye Kategorileri