Emre sonuçtan hiç memnun değil

Profilo Ürün Gelmedi Depoda Kalmadı Deyip Alt Model Göndermesi

Profilo Ürün Gelmedi Depoda Kalmadı Deyip Alt Model Göndermesi
28 Kasım 2023 14:53

24.06.2023 tarihinde almış olduğum DF1136WEVV model derin dondurucu depoda bekletilmek üzere alındı ve bana ne zaman istersem ürünü alabileceğim söylendi. Ürünü istediğimde bana ait olmayan başka bir ürün göndermişlerdi. Tekrar aradığımda ellerinde ürün kalmadığı için alt model bir ürün göndermişlerdi, fakat bunu kabul etmedim. Şimdi ise 'Paranızı iade edelim, elimizde ürün yok' diyerek geçiştiriyorlar. Böyle bir durumda Profilo gibi bir mağazanın müşterilerini mağdur etmesi kabul edilemez. Ayıptır, zira o zaman aldığım ürün 9 bin TL iken şu anda 13 bin TL'ye çıkmıştır. Talebim, şu anki piyasa değeri neyse ürünüm için o miktarda paranın iadesidir.

28 Kasım 2023 17:09 (Şikayetten 2 saat sonra)

Emre
28 Kasım 2023 18:37

Sonuç yine aynı ürün yok diyorlar peki Profilo yetkili mağazası olarak hepiniz ortak değil misiniz sizde olan onlarda nasıl olmuyor acaba

Emre
04 Aralık 2023 04:18

Ürün ellerinde kalmadığını ve tedarik edemediklerini belirterek ve başka dipfrizde ancak şubat ayında geleceğini belirtiler. Hazirandan beri mağdurum ve Profilo yetkililerine sesleniyorum sizin gibi bir firma müşterilerini bu şekilde mağdur ettilerya dahada başka bir şey demiyorum sizlere

İbrahim

Stok yok diye bir şey yok parayı yemiş bayi.

Fatih
06 Kasım 2023 11:38
Profilo Mağduriyetim Yerine Çalışanın Verdiği Yanlış Bilgiye Uyarı!

21 Temmuz 2023 15:55

Elif