Kemal sonuçtan hiç memnun değil

Profilo Derin Dondurucu: Güvenilmez ve Müşteri Memnuniyetsizliği

Profilo Derin Dondurucu: Güvenilmez ve Müşteri Memnuniyetsizliği
02 Ekim 2024 21:20

Üç ay önce almış olduğum Profilo marka derin dondurucu, il dışında olduğum dönemde kendiliğinden arızaya geçti. Bir hafta sonra eve döndüğümde derin dondurucu çalışmıyordu ve sesli sinyal veriyordu. Servisi aradım, servis Profilo marka derin dondurucunun elektrik kesintisi nedeniyle kartını yakmamak adına kendini korumaya aldığını, dolabın fişini çekip bir süre bekledikten sonra tekrar takmamı söyledi. Evet, Profilo marka derin dondurucum kendini korumaya almış ama içindeki ürünlerimi çöpe çevirmişti. Yani 8000 TL'ye aldığım derin dondurucu, kendini korumak adına 15000 TL değerindeki malzememi çürütmüştü. Gelen servis bu durumu tüketici hatası olarak girdi. Profilo'yu aradım, servisle görüşüp döneceklerini söylediler. Bir hafta sonra aradığımda servisle görüştüklerini, bu durumda bir şey yapamayacaklarını, dolabın kendisini toparlayıp sonuçta çalışmaya devam ettiğini söylediler. Dolapta oluşan kokuyu ise tam olarak gideremeyeceklerini, istersem temizliğinin yapılacağını söylediler. Peki siz olsanız elektrik kesintisinde kendini korumaya alan ama sonrasında çalışmayı akıl edemeyen bir ürüne tekrar güvenip malzeme koyar mısınız dedim. Bundan sonra satışlarında bu durumun oluşacağını müşterilerine bildireceklerini söylediler. Yani derin dondurucu al, içine malzeme koy, il dışına çıkarsan başına nöbetçi bırakmak gerek. Böyle mantıkla çalışan bir dolap olabilir mi? Ben böyle bir dolabı güvenip kullanmayacağım dediğimde, istediğiniz yere şikayette bulunabilirsiniz, size önereceğimiz bir şey yok, değişim yapamayız dediler. Bir adet Profilo derin dondurucu alırsanız tatile il dışına çıkmayın, çıkarsanız başına nöbetçi bırakın çünkü aldığınız ürün kendini korumaya alabilir ve evinizi çöpe çevirebilir. Profilo pişmanlıkmış.

profile profile
03 Ekim 2024 09:15 (Şikayetten 11 saat sonra)

10 Ekim 2024 21:47

Burda yayımlanan şikayetten sonra genle merkezden irem hanim tarafından arandım bu durumun kendilerinidw üzdüğünü ve servis tarafından tekrar dolabın kontrol edilmesini sağlayacağını söyledi bir haftalık caba sonucunda servis lütfedip tekrar geldi saka gibi ama bize tüketici hatası diye bildirimde bulunan servisçi tekrar geldi adam gayet kendinden emin bu durumun çok ender raslanan bir durum olduğunu ama dolabın çalışmaya devam etmesi üzerine hicbirswy yapamayacağını sonuçta bir kul yapısı makine olduğunu ilerleyen dönemlerde yine böyle bir hata yaparmı bundan emin olmadığını ama sonuçta insanlarında yarin hasta olup olmayacağının bilinmediğini dolapta oluşan kotu kokunun 1800 TL bedel karşılığında temizlenebileceğini ve bu kotu kounun temizlik sonunda ancak yüzde elli oranında giderileceğini bize tekrar hatırlattı ve bu bize Profilo nun sunmuş olduğu hizmet sözün kısası Profilo bu şekildeki servis ağıyla kendi kendini tükettiğini Umarım geç olmadan anlar

Nazgül sonuçtan hiç memnun değil

Nazgül
28 Kasım 2024 19:34

14 Nisan 2024 22:41

Çağdaş
30 Mart 2024 20:14
Yasemin sonuçtan hiç memnun değil

Fabrika Çıkışlı Hatalı Derin Dondurucuya Çözüm Bulunamıyor

Yasemin