Furkan sonuçtan hiç memnun değil

Profilo Trendyol'dan Aldığım Çamaşır Makinesi Büyük Hayal Kırıklığı Yarattı!

05 Temmuz 2024 14:51

13 Haziran tarihinde Trendyol'dan Media Markt mağazasından almış olduğum CGA252Z0TR model çamaşır makinesinde ciddi bir kazan sorunu bulunmaktadır.

Makinenin kurulmasından sadece 1 hafta geçti. Kurulumdan hemen sonra kullanım kılavuzundaki talimatlara uygun olarak ayak ayarlarını yaptım. Ancak, makine yıkama yaptığında aşırı sallanmaktan dolayı ayak ayarları sürekli bozulmaktadır. Bu sorunla ilgili olarak servis çağırdım. Servis ekibi geldiğinde sadece öndeki iki ayağı sonuna kadar açıp gittiler ve sorunun olmadığını söylediler.

Ancak, bu çözüm kesinlikle yeterli değildir ve makine hala sallanmakta ve düzgün çalışmamaktadır. Bu durum hem güvenlik açısından tehlikeli hem de cihazın uzun ömürlü olmasını olumsuz etkilemektedir.

Servis raporu elime ulaştığında, Tüketici Hakem Heyeti'ne başvurarak durumu resmiyete dökeceğim. Profilo markasının bu denli bir sorumsuzluk sergilemesi kabul edilemez. Yüksek beklentilerle satın aldığım bu üründen ve aldığım hizmetten dolayı büyük bir hayal kırıklığı içerisindeyim. Bu durumun en kısa sürede çözülmesini talep ediyorum. Profilo pişmanlıktır.

05 Temmuz 2024 15:00 (Şikayetten 8 dakika sonra)

Şikayeti Çözüldü

Bende de aynı durum vardı şikayetten sonra gelen servis bu ürünün amatsorlerinde fabrikasyon sıkıntı var deyip değiştirdi şu an gayet düzgün çalışıyor

Furkan

Ben iki defa çağırdım ikisin de de bir şey yapmadılar

Mümin
27 Mart 2024 16:46
Sıfır Alınan Profilo Marka Çamaşır Makinesi Leke Yapma Problemi
Muhammet sonuçtan hiç memnun değil

Profilo Çamaşır Makinesi İle Hayal Kırıklığı

Muhammet
24 Ocak 2025 15:16
Profilo Çamaşır Makinesi İle Hayal Kırıklığı
Ahmet sonuçtan hiç memnun değil

Ahmet
23 Kasım 2023 21:52