Profilo Çamaşır Kurutma Sorunlu Servis Elemanları

Yaşar
23 Ocak 2024 09:45

Profilo çamaşır kurutma makinesi konusunda yaşadığım sorunları aktarmak istiyorum. Bir ay önce Profilo markasından bir kurutma makinesi ve Bosch markasından bir çamaşır makinesi satın aldım. Kurulum için servis çağırdığımda, cihazları üst üste monte etmeleri gerektiğini belirttim. Ancak gelen teknisyen eğitimsiz ve art niyetli davrandı. Yan yana kurulum yapmak istediğini söyleyince, mekanımızın buna uygun olmadığını ifade ettim. Bunun üzerine teknisyen, gerekli aparata bir ay sonra ulaşabileceğimizi söyledi. Verdikleri hizmetten şüphelenerek, durumu müşteri hizmetlerine bildirdim. Ertesi gün başka bir teknisyen, gerekli aparatla geldi ve kurulumu tamamladı. Ancak bir ay sonra, kurutma makinesi rezidanslara su sızdırmaya başladı. Aynı sorunlu teknisyenin geldiği servisi tekrar aradık. Teknik personel, rezidanslara su sızmasının normal olduğunu ve elektrik akımı riski taşıdığını söyleyerek, herhangi bir çözüm sunmadan ayrıldı. Makine garantili olduğu için, olası bir arızada Profilo'nun masrafları karşılaması gerekiyor. Böyle büyük markaların, bu kadar sorunlu, sorumsuz ve eğitimsiz insanları işe almasını anlamakta güçlük çekiyorum.

23 Ocak 2024 09:58 (Şikayetten 13 dakika sonra)

Bülent
20 Aralık 2023 17:22
Recep sonuçtan hiç memnun değil

Recep
13 Kasım 2023 19:17
Mahsum sonuçtan çok memnun

Mahsum
19 Eylül 2024 11:01
İlkay sonuçtan hiç memnun değil

Küçük Evde Kurulum Sorunu: Profilo'dan Beklenmeyen Yanıt

İlkay