Erkan sonuçtan hiç memnun değil

Profilo Buzdolabı Sesli Çalıma Sorunu

24 Mayıs 2024 18:24

05.12.2022 tarihinde aldığımız Profilo BD 3076 ıecn kodlu buzdolabımızın gürültülü çalışma problemi ile servis kaydımızı oluşturduk. Servis geldiğinde çektiğimiz videoya istinaden dış çekim değil, buzdolabı kapısı açık iken iç çekim yapmamızı istedi. Sonrasında kapı açıkken çektik ve nihayet servis bizi kaale aldı. Sorunu kendileri değil, mühendisin çözmesi gerekiyormuş. Yeniden kayıtlar oluştu, mühendis 10 binde 1 böyle durum olduğunu, buzluktaki rekorun birini pense ile sıktıklarında sorun kalmayacağını söyledi. Koskoca Profilo'nun sunduğu çözüm işi daha ileri bir noktaya götürdü, buzdolabının sesi aksine daha da çoğaldı. Ortada memnuniyetsiz bir durum olunca iş, bulunduğumuz ilçedeki sekreterlikten itibaren ters bir hal almaya başladı. Memnun değilsek hiç tamir istememeliymişiz, değişim talep etmeliymişiz, böyle bir hakkımız da varmış ya da sekreterlik olaya hiç müdahil olmayacak, sorunu biz kendimiz çözecekmişiz gibi. Biz bu süreçte Profilo destek merkezine yandan video, önden video, göbek hizasında videolar gönderdik. Bunca süreç sonunda Profilo kararını vermiş ve gazını değiştirelim teklifinde bulundu. 1.5 yıllık buzdolabımızın değişimini talep ediyoruz. Kabul görmezse Tüketici Hakem Heyeti'ne başvuracağım.

27 Mayıs 2024 11:13 (Şikayetten 2 gün sonra)

27 Mayıs 2024 14:29

Müşteri hizmetleriniz bir de gaz basalım bakalım diyor. Şimdi soruyorum Profilo benim paramla aldığım ürün üzerinden ArGe mi yapıyor. Alın ürünü üzerinde ne yapıyorsanız yapın. Tüketici de hakkını arayacak artık sizin yaptığınız karşısında

Hakan sonuçtan hiç memnun değil

Profilo Buzdolabı Gürültü Sorunu Ve İade Talebi

Hakan
29 Haziran 2024 23:29
Mihriban sonuçtan hiç memnun değil

Profilo Buzdolabı: İlk Günden İtibaren Bitmeyen Sorunlar

Mihriban
18 Ekim 2024 22:53
Hakan sonuçtan hiç memnun değil

Profilo Buzdolabında Kronik Arıza Ve Garanti Süresi Sonrası Ücretli Tamirat Mağduriyeti

Hakan
10 Mayıs 2025 00:58